Super service

Goede uitleg wat en hoe, en alles in orde gemaakt binnen de prijs afspraak. Daarom super service

Geweldige service

Ik had een klapband op de snelweg. Maar Rovee gereden met een reserveband can de ANWB. Daar aangekomen hadden ze op dat moment (een zaterdag) geen reserveband beschikbaar. Ik kreeg echter een reserve auto mee die ik gratis mocht gebruiken tot mijn auto gemaakt was. Super. Dank je wel.

Altijd snel en adequaat

Ik had geen afspraak maar ik kreeg een melding dat een lamp moest worden vervangen. Ook had ik ineens problemen met de sleutel. Ik werd meteen tussendoor geholpen. Echt heel prettig!

Keurig en op tijd geholpen

Uitsrekend

Persoonlijke aandacht, vriendelijke goede service. De garage kent mij en mijn voertuig goed. Ik ben zeer tevreden, tot volgend jaar.

Klasse garage

Supergoed geholpen, uitstekende service.

Zondermeer uitstekend

Zondermeer uitstekend, kan niet beter

Onderhoud op maat voor oude Rover

In mei komt mijn Rover jaarlijks uit de stalling. Met minder dan 5000 km per jaar in combinatie met de leeftijd is regulier onderhoud niet langer passend. Op verzoek is het onderhoud meer inspectief van karakter met meer aandacht voor bijvoorbeeld uitdroging van slangen, roest inwerking, rubbers die verdrogen, olielekkages etc. Goed werk dus.

fantastich

Mijn ervaring is dat ik altijd heelgoed ben geholpen ook met het uitzoeken voor een auto hartelijk bedankt ik ben heel blij met mijn auto die we hebben gevonden gr Wil Schreuder.

GE WEL DIG

Maken altijd ff tijd voor je. Reparatie wordt perfect en optijd uitgevoerd. Al met al: geweldig

Goede vriendelijk service.

Goede vriendelijk service.

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en professioneel. Altijd beschikbaar voor noodgevallen en extra controle. Goede sfeer!

goede ervaring

klant vriendelijk zeker voor herhaling

altijd tevreden

ze zijn betrouwbaar en sinds het begin, zorgden ze altijd voor mijn geliefd kleine auto

Uitstekend geholpen met het vinden van mijn nieuwe auto

Geen woorden maar daden

Het feit dat ik iedere keer terugkom zegt genoeg !!!!

Heel deskundig en prettig in de omgang.

Prima gerichte klantenservice

Met een probleem met de kentekenplaat naar de garage gereden en werd spontaan direct geholpen. Altijd weer die fijne service en gastvrijheid, vooral als de reparatie iets meer tijd in beslag neemt.

Goed geholpen

Ik word altijd snel en adequaat geholpen bij Rovee Veenis

Bij het peilen van de olie ontdekte ik dat de fles bijna leeg was. Daarom ben ik meteen naar Rovee Veenis gereden om een nieuwe fles te kopen. Ondanks het feit dat ik geen afspraak had, werd ik meteen geholpen.

Top bedrijf!

Al verschillende auto's bij Jan Veenis gekocht. Altijd erg klantgericht. M.n. veel liefde voor Britsh Cars.

Goede service en efficiënt, niets anders dan lof. Ik was voor de apk, nee ik ben erg tevreden. Ik ga binnenkort ook een afspraak maken voor een service beurt.

vriendelijke ontvangst

vlotte bediening en behulpzaam

Banden netjes gewisseld

Banden zijn netjes vernieuwd. Alleen als verbeterpunt de afspraak beter nakomen. In de ochtend vroeg de auto gebracht daarbij is verwachting gewekt dat de auto einde vd ochtend klaar zou zijn. Helaas was dit pas einde vd middag. Voor een banden wisselen zou dit niet een hele dag moeten duren. Ik had de auto net zo goed in de middag kunnen brengen. Nu in m’n vakantie speciaal hiervoor vroeg opgestaan.

betrouwbaar, klantvriendelijk en redelijk in prijs

Ik ben al 50 jaar (!) klant van dit bedrijf, en niet voor niets. Bovenstaande zin geeft dat weer. Op dit bedrijf met deze mensen kun je als klant rekenen.

Prima garage en service

Aardige mensen goede service