Vertrouwen en vakmanschap

Fijne garage lekker ingedrongen en prima koffie,en vooral het contact met de monteurs is bijzonder prettig

Ten alle tijden een uitstekende service.

Wat ik al zeg altijd goed geholpen.

Top bedrijf

Zeer deskundig ,en goed advies top

Zeer behulpzaam

Uitstekend geholpen

Keurig naar tevredenheid geholpen!

Zie boven; kort maar krachtig

Veilige en betrouwbare garage

Weer terug op het oude honk

Gastvrij en servicegericht

De ervaring is al jaren er één van grote tevredenheid

Gewoon goed kan niet beter .

Wel mijn probleem werd snel opgelost het kan niet beter. Een pesoolijke benadering is zeer prettig bij dit bedrijf. Ik werd voor mijn gevoel zeer goed geholpen. Kan niet beter.

geweldig

Heel snel geholpen met een lekke band op zaterdag.

Snelle en goede service

APK en kleine onderhoudsbeurt ging vlot, ik kon de auto binnen een dag weer ophalen.

Goede service zoals altijd!

Goede service, prettig contact!

top

ontzorgt, als er al een probleem is word het prima opgelost

Goede vriendelijke service en vakkundig

Veenis heeft zijn eigen Service interval systeem voor elk voertuig dat zij onder handen hebben. Dat betekent dat zij betrokken zijn bij de klant en dat de kosten van onderhoud binnen de perken blijven.

Veenis doet wat hij beloofd!

Prima garage

Geweldig geholpen!

Wij zijn ontzettend goed ontvangen en na een lekker bakkie koffie en een gesprekje mochten we een testrit maken. Terug bij de garage hebben we direct een deal gesloten. Alles ging heel soepel en ze zijn heel transparant. No nonsense. 2 weken later konden we de auto ophalen en deze stond al klaar met een mooie strik er op! Nog weer een heel leuk gesprek gevoerd met de verkoper én we kregen zelfs een mooie fles wijn cadeau. Kortom, geweldig geholpen!

Uitstekende service! Zeer klantvriendelijk.

Ben al vijftien jaar een tevreden klant van Rovee. Rij met twee youngtimers, waarbij een goede service extra belangrijk is. Waardeer de persoonlijke aandacht en de laagdrempelige communicatie.

Heel erg goed.

Vriendelijk, Snel en accuraat.

Betrouwbaarheid en vakkennis.

Weten voor elk autoprobleem wel een oplossing.

Al jaren uitstekend

Perfecte service, betrouwbare mensen

vlug ,veilig en voordelig.

Heb al 50 jaar ervaring bij garage Veenis. Zegt genoeg.

Snel en goed

Moest mijn remvloeistof laten vervangen en in 45 minuten kon ik weer de weg op.

vriendelijk geholpen en goede uitleg van de werkplaats.

Een garage naar mijn hart

Een garage met aandacht en goede zorg, van monteurs, baliemedewerkers en de directie Ben heel blij met deze garage en nog dichtbij ook.

Zeer kundig en vriendelijk!

Zeer kundig en vriendelijk!

vertrouwd positief

Wij zijn heel tevreden met de service van Veenis. Altijd goed en eerlijk.

Dorpsstraat 1001

1566JD Assendelft