Filters

9

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Van te voren krijg je een duidelijk kostenoverzicht. Indien er extra kosten zijn, word je hierover tijdig geinformeerd. Komt betrouwbaar over.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke service, uitstekende kennis en vaardigheden

Gewoon uitstekend. Goede kennis van materiaal. Makkelijk afspraak maken op korte termijn. ZEKER EEN VERVOLG

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service

.

 • Aanbevelen? Ja
10

prima zeker een 10

zeer goede uitleg en prijs vooraf besproken. denkt met de klant mee. heeft liefde voor het vak en vooral met de ´kevers¨.

 • Aanbevelen? Ja
10

altijd super geholpen

Ik word altijd super geholpen

 • Aanbevelen? Ja
8

vakkennis

ben al jaren klant en doen goed hun werk en denken mee voor een oplossing.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service

Perfecte service

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd top service !

Zeer blij met de mannen van Fencor , denken altijd goed mee .. en ook als je wat problemen heb staan ze altijd voor je klaar ! Wij komen hier nu ook al een aantal jaar en zou Fencor dan ook zeker aanbevelen. Ga zo door !! :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Goede klant gerichte service

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk personeel

Auto heeft grote beurt gehad rijd weer prima. Als er iets gevonden word altijd eerst overleg of we dit willen laten maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne en gemoedelijke garage

Auto al een paar jaar in onderhoud bij FenCor en nog nooit een negatieve ervaring gehad. Ze doen hun werk netjes en voor een eerlijke prijs. Personeel is vriendelijk en nemen de tijd voor je

 • Aanbevelen? Ja
8

Klantvriendelijk en goede service

Klantvriendelijk personeel en goede service

 • Aanbevelen? Ja
10

Correct te woord gestaan en indien mogelijk direct geholpen

Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Deskundig en vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Ik kom al vele jaren bij Fencor. Ze hebben mij goed geadviseerd in het kopen van een auto met lage onderhoudskosten. Dat bleek ook dit jaar weer het geval tijdens de APK en onderhoudsbeurt. Ik ben heel tevreden met de persoonlijke benadering en goede en snelle service.

 • Aanbevelen? Ja
9

gewoon goed

eerlijk en prijs kwaliteit verhouding goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Staan altijd klaar om je te helpen

Staan altijd klaar om je te helpen. Service is goed. Dit voor reparatie, onderhoudsbeurt tot de aanschaf van een auto

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Fijn personeel top service

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service, goede communicatie en eerlijk

Na eerst een offerte te hebben aangevraagd, kreeg ik deze binnen een paar uur. Deze was in vergelijking met andere autobedrijven in de buurt sneller, goedkoper en eerlijk. We konden ook snel terecht voor de reparatie en kregen gratis een leenauto (brandstof natuurlijk wel voor eigen rekening). Al met al zeer tevreden over prijs, klantvriendelijkheid en service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische service allround

Afspraak, auto brengen en helemaal nagekeken weer ophalen, vriendelijke service, helemaal tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

top

Ik word er altijd super goed geholpen

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer vriendelijk zeer professioneel.

Niet voor niets ben ik al zo,n 20 jaar vaste klant bij dit bedrijf.Hopenlijk blijven de contacten zoals ze nu zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima!

Fijne mensen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Wederom goede service gehad bij Fencor , ook de leen auto welke ter beschikking wordt gesteld is altijd fijn..

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig

De drukgroep van mijn Ford moest vervangen worden. Erg tevreden over , duidelijke afspraken, leenauto gekregen en verder vriendelijk en deskundig personeel. Ik kom er al jaren en de service blijft uitstekend.

 • Aanbevelen? Ja
1

Zeer slecht

Waardeloze garage, komt prijs afspraak niet na, reparatie van lekke kop duurde 8 maanden en was € *** euro in plaats van de afgesproken € *** maar daar wist hij niet meer van, ook heeft de reparatie 8 maanden geduurt, auto stonden maanden de moter er uit gewoon buiten. 3 keer terug geweest om dat er steeds lekkages waren, zelf een keer met pech langs de snelweg gestaan, turbo slangen zaten gewoon los, ANWB vond dat de moter zeer slordig in gebouwd was, de auto is nog steeds niet goed maar ga er nooit meer heen, als je klaag, dan krijg je een brief van zijn advocaat. kosten van het afslepen van de auto werd ook niet vergoed. eigenaar is ook bij nooit op de zaak aanwezig.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Kaan, Uw reactie verbaast ons geenszins. Graag zouden wij middels deze weg hierop als volgt willen reageren. Wij plaatsten het een en ander dan ook graag in (de juiste) context. U plaatste deze beoordeling, nadat u de openstaande vordering betaalde. U erkende daarmee uw verschuldigdheid. Het staat u uiteraard vrij om een review te plaatsen. Echter, het is daarbij wel van belang dat hierbij de juiste feiten en omstandigheden worden benoemd. Dit is ons inziens niet het geval en wij trekken de betrouwbaarheid van uw lezing van de feiten ernstig in twijfel. Er was sprake is van een lekke koppakking. Deze reparatie is naar onze tevredenheid uitgevoerd, aangezien het koelsysteem naar behoren functioneerde. Naderhand hebben zich diverse complicaties voorgedaan welke onvoorzien waren, maar niets met de koppakking reparatie van doen hadden. U spreekt o.m. over een motorolielekkage. Dit betrof een lekkage aan het motorcarter. Wij hebben deze lekkage uit coulance voor u gratis uitgevoerd. Verder stelt u dat de ANWB constateerde dat er slangen niet goed waren gemonteerd. Deze diagnose kan niet correct zijn. Immers, nadat deze zouden zijn vastgezet was er geen positief resultaat. Auto moest desondanks afgesleept worden. De juiste diagnose had moeten zijn dat de beide roetfilters volledig dichtgeslibd waren. Ook hier hebben wij coulance toegepast. Het de- en monteren van de beide roetfilters hebben wij niet aan u doorberekend. Ten aanzien van uw opmerking over de lange reparatietijd van 6 maanden merken wij als volgt op. Er is sprake van een voertuig uit 2009 met een complexe motor en een kilometerstand van meer dan 350.000. Het valt dan te verwachten dat veel onderdelen niet en of moeilijk te verkrijgen waren. Bovendien hadden deze een lange levertijd. Tevens was, zoals bij u bekend, sprake van een benodigde reparatie aan een schroefdraad in het motorblok door een extern revisiebedrijf. Samengevat: Het is jammer dat u in uw review niet de juiste gang van zaken uiteenzet en daarbij niet vermeldt dat wij uit coulance een (aanmerkelijk) gedeelte van de uitgevoerde werkzaamheden niet in rekening hebben gebracht. Enkel en alleen om u tevreden te stellen. Toen u uw betalingsverplichtingen niet nakwam, achtte wij ons genoodzaakt om een jurist in te schakelen. Uiteindelijk heeft u de rekening betaald en daarmee de vordering erkend. De overige beoordelingen van onze klanten geven een juiste weergave van onze werk- én handelwijze. Wij voeren onze werkzaamheden naar plicht en geweten uit en wij doen ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Dit laatste bleek in uw geval helaas niet mogelijk.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd