Tevreden

Ze zijn klantvriendelijk, eerlijk, denken met je mee, goede ervaring gehad

Enthousiaste verkoper, met verstand van zaken

Vriendelijk behandeld door personeel van de garage.

Fijn familie bedrijf met tijd en aandacht voor de klant

Ruim aanbod occasions voor een eerlijke prijs Fijne communicatie en auto tip top afgeleverd

Vriendelijk ontvangst en deskundig geholpen.

Vriendelijk ontvangst, deskundig geholpen, ruime keuze uit auto’s

Duidelijk, goed en netjes geholpen

Super fijn!

Mijn ervaring met garage Nieuwkoop is tot op heden heel erg goed. Ik heb hier recent een auto gekocht, en mijn 'oude' auto ingeruild. Qua klantvriendelijkheid scoort dit bedrijf (Robbert) een zeer dikke 9,5 Ook de verdere onderhandeling, het klaarmaken van de auto en de afwikkeling heb ik als zéér prettig ervaren. Er staan bij deze garage aardig veel 2de hands auto's, in verschillende prijsklassen wat maakt dat het dus voor elk wat wils is. Ik ga mijn auto ook in onderhoud houden hier, daarover een volgende keer meer.

Zeer fijn en vakkundig en duidelijk

Super vriendelijk en to the Point !!

Super fijn bedrijf, heel goed geholpen!

Heel erg blij met m’n nieuwe auto en uitstekend geholpen. Hele aardige mensen.

Goed geholpen, na de aankoop uigebreide uitleg gehad over de auto! Auto netjes gepoetst en instructies voor de komende tijd voor de auto gekregen!

Mooi en betrouwbaar bedrijf

Word altijd fijn geholpen. Kom er best al lang ondanks dat het niet bij mij om de hoek ligt.

Top bedrijf !!! Zeker een aanrader !!!

Auto gekocht echt vriendelijk geholpen . En waren er zo uit . Top bedrijf zeker een aanrader. Gr Joost

Zeer goede service.

Zeer vriendelijk en goed geholpen met het uitzoeken van auto. Goed afgeleverd en een zeer nette garage.

Goeie service

Netjes geholpen goeie service we hebben twee auto's gekocht

Heel prettige garage om zaken mee te doen

Robbert is heel enthousiast, deskundig en vriendelijk. Hij komt alle gemaakte afspraken na en heeft ruim de tijd genomen om ons wegwijs te maken in de auto. Nog nooit zo'n uitgebreide uitleg gehad.

Duidelijke nagekomen levering van de auto

Auto op afstand gekocht, Alleen foto's gezien. Goede inruil oude auto.

Op een vertrouwde manier een auto kopen

De mensen stralen eerlijkheid en vertrouwen uit. Het is wat het is en het wordt niet mooier gemaakt. een mooie auto voor een eerlijke prijs gekocht. Extra aandacht gegeven voor een ietwat moeilijk inruil.

Super bedrijf

Ben goed geholpen door Robbert weet veel van de auto's die hij heeft staan. Auto is keurig afgeleverd. Super bedrijf.

Zeer prettige garage en goede service

De auto werd helemaal gepoetst afgeleverd en we kregen een uitgebreide duidelijke uitleg.

Zeer goede service en duidelijk uitleg bij aflevering

Zeer goede nette auto,s Ruime keuze Goed advies

geweldige ervaring

Werden zeer netjes behandeld en de auto is perfect afgeleverd.

Alles correct afgehandeld

Een prettige ontvangst en deskundig advies

Deskundig en klantgericht

Uitstekend geholpen door Robbert. Geen druk op het aankoopproces en grote deskundigheid.

Helemaal top

Zeer goed en correct behandeld

Rembrandtstraat 2

3262 HR Oud-beijerland

186640 950

Over Autobedrijf 'Nieuwkoop'

Al sinds 1983 uw vertrouwde én voordelige adres voor al uw wensen op autogebied. Als onafhankelijk Bovag-autobedrijf hebben wij alle vrijheid om ons eigen beleid te bepalen. Kijk bij Diensten of maak hieronder uw keuze voor een volledig overzicht van ons aanbod .Van het vervangen van een lampje tot het stellen van een diagnose en het maken van risico analyse – Autobedrijf Nieuwkoop staat 6 dagen per week (ook op zaterdag) klaar om u te voorzien van directe service. Indien mogelijk wordt uw wagen gerepareerd terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie.