Auto gekocht, prima ervaring.
Door Autobedrijf Wegman is het probleem in mijn Peugeot prima opgelost. De auto kreeg ik weer netjes schoon terug, wat heel fijn is. Ook het feit dat er 'n huurauto voor je klaar staat is super. Bedankt Autobedrijf Wegman voor de goede zorgen.
Keurige behandeling met professioneel personeel
Eerlijk, netjes en mooi bedrijf
Bij Wegman hebben ze een mooie werkplaats en een ruime keuze aan nostalgische brommers voor ieders budget
Echt een aanrader !!!!!!!!!!
Ik had op korte termijn een busje nodig en zag dat ik bij Wegman deze kon huren. Vrijdagavond besteld en zaterdag al gehaald. Top!
Goede ervaring. Auto stond met pech in Nieuwland, werd door garage opgehaald. Na bestelling nieuw onderdeel was de auto de volgende dag gerepareerd ondanks ziekte binnen het team in de garage.
Duidelijk, helder en snel. Komt afspraken goed na en levert wat er is belooft. Een echte aanrader.
Ik kwam voor brommeronderdelen, autobedrijf Wegman beschikt over de juiste kennis en konden daardoor precies vertellen wat ik nodig had.
Apk
Vriendelijk en vakkundig personeel, die ook aandacht en tijd hebben voor de klant. Altijd overleg bij onverwachte mankementen, geen verrassingen achteraf.
vakkundig en professioneel, zeer tevreden!
Op tijd gebeld om mankementen en prijs door te geven en te overleggen.
enig minpunt, de afstand, wordt opgeheven door de service om de auto op te halen en terug te brengen.
Erg prettig geholpen door iemand met kennis van zaken.
Alles ging zoals het hoort. Best snelle behandeling van de probleem, goeie contact met de monteur, en redelijk goeie prijzen. De enigste wat ik echt jammer vind is dat ze geen tweedehands onderdelen willen monteren en in de plaats daarvan kreeg ik aangeboden de originele onderdelen vanuit de autodealer die meer waard zijn dan de auto zelf.
Prettige servicegerichte afspraak. Helder open overleg over mogelijkheden, prijs en oplossing. Onverwachte reparatie netjes teruggekoppeld voorafgaand aan uitvoering. Vriendelijk.
Zoals altijd weer goed geholpen door het team.
Een garagebedrijf met een heldere visie en een directe aanpak van je reparatie van je auto. Je weet zeker dat je auto in goede handen is. Top.
Na checken van de auto prima terugkoppeling van voorstel acties. En opvolging van de overeengekomen acties. Erg prettig en Fijn !
Als het over de Honda m series gaat is er bij Wegman echt veel kennis en kunde aanwezig, van sproeiermaat tot kabelboom ze weten het en hebben de onderdelen ter beschikking. En zelf restaureren of laten doen, ook daar bieden ze bij Wegman de helpende hand.
Ik zocht een onderdeel voor mijn Honda M bromfiets, welke op voorraad lag en binnen 1 dag is geleverd!
Industrieweg 4
4233 GA Ameide