prettig bedrijf mn qua communicatie / klantvriendelijkheid / aanpak problemen, service met leenauto/chauffeur en \'nazorg\'
Platte organisatie. Hierdoor dicht bij de klant, waardoor een ontspannen prettige relatie ontstaan is. Het bedrijf werkt hard voor de klant en maakt de verwachtingen die zij wekt waar.
Gewoon goed, hulpvaardig en servicegericht
goede ervaringen met het bedrijf tijdelijk in tienhoven gewoond en zodoende dus bij dit bedrijf terecht gekomen. Toen wij een andere auto gingen kopen gelijk aan dit bedrijf gedacht. Deal was snel gesloten alleen het begin toen ik kwam kijken was een beetje rommelig.Verder zeer tevreden HvH uit G
Prima klantgerichte service
prima.
Heel erg goed en staan altijd voor u klaar
Over ´t algemeen goed, echter heb nu wel een nare ervaring met het oplossen van een probleem met een navigatie-schermpje, dat inmiddels al zo´n 5 maanden weg is voor reparatie en wacht nu nog steeds op herstel. OK, oorspronkelijke leverancier is failliet gegaan, en wordt nog steeds naaar oplossing gezocht.
Industrieweg 4
4233 GA Ameide