Mijn auto had een apk keuring en een kleine beurt nodig. Ik kon hem om 16.00 S middags alweer ophalen. Zij hebben ook netjes vooraf gebeld wat er ging gebeuren en wat de kosten zouden zijn.
Goede ervaring, auto zonder garantie gekocht, airco werkte niet. Word naar gekeken. Coulance regeling mogelijk. Vriendelijk geholpen.
Als je vragen hebt mag je ze allemaal stellen. Verder denken ze goed mee aan een auto.
goede ervaring
Tevreden over de service. Kon gelijk terecht. Alleen bij het autowassen had ik aangegeven dat de velgen erg vies waren en die zijn niet echt schoon geworden. Jammer.
Zeer prettig geholpen en alle werkzaamheden meer dan goed opgelost.
Onze volvo V70 verkocht aan Wegman Bv. Waren nog niet echt op zoek naar een nieuwe auto maar tijdens de gesprekken toch besloten om de jongere V40 met wat minder km door Cassander aan te laten kopen. Wegman BV was actief naar met het helpen zoeken naar een nieuwe auto. Al het papierwerk netjes vooraf geregeld en de nieuwe auto gebracht en oude afgehaald. Top service, voor een volgende auto ga ik in ieder geval eerst bij Cassander Wegman langs.
Heel goed autobedrijf! Veel aandacht voor de klant. Veel technische kennis aanwezig. Ooit met een storing langs verschillende autobedrijven geweest waar ze niet uitkwamen, bij Wegman de 1e keer al de storing weten te verhelpen!
Ik kon gemakkelijk, via de site zelf een afspraak maken. Een datum was op korte termijn beschikbaar.
is klante vriendelijk een help goed
goed gevoel bij de aankoop van de auto
Een zeer prettige ervaring. Open, eerlijk en geen opdringerigheid.
goede prijs/kwaliteit verhouding
Fijn bedrijf waar men goed zaken kan doen.Prima service met een uiterst nette en goede verkoper. Deze garage kan ik bij een ieder aanbevelen.
Denken mee, staan klaar, goede service, vriendelijk. Fijne sfeer om als klant daar tussen te zitten.
Dit was mijn eerste reparatie bij Wegman en het heeft direct een goede indruk achtergelaten. Keurig en netjes ontvangen bij het bespreken van de reparatie. Op de hoogte gehouden tijdens de reparatie. Met vakmanschap gerepareerd. Heldere afwerking bij het ophalen van de auto. Klasse
ik heb een mooie Volvo V70 bij Wegman gekocht. er werd heel transparant gecommuniceerd mbt de technische status van de auto, hetgeen veel vertrouwen genereerde. alle afspraken zijn keurig nagekomen en een vriendelijke sfeer. ik ben zeer te spreken over Wegman
Een goed autobedrijf!🤣✌
Ik ben goed geholpen, aangekochte auto is met extra's afgeleverd zonder dat daar afspraken over waren gemaakt. Nieuwe APK erbij, nieuwe banden en gepoetst. En oude auto zonder problemen ingeruild voor een goede prijs.
Eerlijke mensen Prima service Nette autobedrijf Goede prijs/kwaliteit
Er is voldoende tijd genomen, ondanks dat het einde dag was.
Als we nog eens een auto gaan kopen, gaan we zeker bij jullie nogmaals kijken. We hebben er echt een goed gevoel bij.
Mooie auto gekocht en auto ingeruild voor een eerlijke prijs. Denken goed mee met de klant, prettig zaken doen en absoluut aan te bevelen!
In een woord: super. Wat een goede dienstverlening voor een eerlijke prijs.
Zelfs op 31 december stond Wegman BV klaar om ons te helpen. Dit terwijl we nooit eerder bij hen hadden aangeklopt. Top service!
Industrieweg 4
4233 GA Ameide