Laden reviews...
27 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken regelmatig snelle service en vakkennis. Klanten waarderen het vriendelijke personeel en de heldere uitleg over werkzaamheden en kosten. Over het geheel genomen is de ervaring positief, met flexibele afspraken en transparante tarieven.
Er zijn korte lijntjes en ze doen wat ze kunnen om je te helpen.
14 August 2026
Jaap Benschop
Tienhoven aan de Lek
Komt de afspraak na.
25 July 2026
Michel Zelfde
Ameide
Gave collectie voertuigen van 2 tot 4 wielers .
19 July 2026
Huub
Nieuwegein
Zeer vriendelijk en nette prijzen. Een aanrader.
8 July 2026
Zeer tevreden!
21 April 2026
Aernout de Beaufort
Ameide
Vriendelijk en snel geholpen.
20 April 2026
Elmar
Hagestein
Mijnautogebracht ietwat ik dacht, koppelingsproblemen.Bleekde versnellingsbak aan eenrevisie toe.Dit is eerlijk gecommuniceerd en er is gezocht naar een betaalbare oplossing. en gevonden door de eigenaar. Eerlijk en vakkundig afgehandeld.
8 April 2026
Frank
Ameide
Top had problemen met mn wielen te spaken Maar kon ze wel opsturen en ze hebben het opgelost ik zeg top
8 March 2026
Keimpe
Damwald
Kleine zaken kunnen vaak gelijk verholpen worden als je langskomt. Voor grotere zaken krijg je van tevoren een kostenoverzicht en krijg je ook de gelegenheid om te overleggen of het nog verstandig is om een reparatie uit te voeren. Fijn om zo'n autobedrijf in de buurt te hebben!
8 February 2026
Koen
Ameide
Denken mee tijdens aanschaf en onderhoud. Al jaren onze partner voor alle privé- en bedrijfswagens.
28 January 2026
ODAB
Ameide
Goede en deskundige service snel geholpen
28 January 2026
Gerrit
Amsterdam
Zeer klantvriendelijk, deskundig en duidelijke uitleg factuur
12 January 2026
Anja
Ameide
Een Peugeot 107 bij hun gekocht. We hadden op maandag een afspraak om de auto te bekijken. Er moest nog het een en ander gebeuren. 2 nieuwe banden erop, slot achter klep vervangen en APK. Ik had aangegeven dat ik de auto hard nodig had. Volgende dag in de middag kon ik hem ophalen. En dan benoem ik graag nog dat ik al het contact die we hebben gehad erg positief heb ervaren! Ze zijn enorm vriendelijk!
11 January 2026
Malou
Etten-Leur
Top service en denken graag me in oplossingen
10 January 2026
Wessel Everts
19 December 2025
Toon
St.willebrord
10 December 2025
Donny horssius
Ameide
Op eerste benadering voor de auto was het even kijken hoe serieus ik als klant was, maar hierna snel en goed geholpen. Bij vragen was er veel kennis over de auto. Zeker aan te bevelen als je een auto wil kopen
3 December 2025
Friso
ROTTERDAM
In de morgen gebracht en de zelfde dag terug ontvangen,
10 November 2025
Wim
Ameide
Stellen goede diagnose Reparatie en onderhoud voor een nette prijs Goede service met leenauto Top
3 November 2025
A.
Ridderkerk
Snel en op afspraak alles goed geregeld top service
13 October 2025
F
Ameide
Goede snelle service. En vriendelijke monteur. Alleen Apk mag wel iets goedkoper. Voor een Diesel bijna 100 euro. Is beetje aan de dure kant. Verder zeer tevreden.
11 October 2025
Michel