goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, duidelijke offerte, goede informatie, prijs conform offerte

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig op tijd geholpen

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben een nieuwe klant en vindt de service belangrijk zowel de klantvriendelijkheid. Dit heb ik zeker goed ervaren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig, goed personeel en hier een tevreden klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kido is aan zowel de telefoon als aan de balie erg vriendelijk. Denkt graag mee en toont duidelijk interesse in de situatie van de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor een trekhaak kon ik heel snel terecht. Ik werd goed geholpen en het klusje was binnen de gemelde tijd uitgevoerd. Prima service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom hier al jaren sinds ik. Eerder had ik een lease auto, en werd regelmatig gemolken door een merk garage. Dit garage bedrijf is betrouwbaar, en heeft geen slappe smoesjes, maar oprecht advies. Ze onthouden ook wie je bent, en proberen je zo goed mogelijk te bedienen. Echt een top bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je word goed ontvangen en serieus genomen, wat je als vrouw zijnde niet altijd meemaakt. Sympathiek personeel. Er wordt met je meegedacht bij problemen, kreeg leenauto mee. Snelle service, stond na reparatie de volgende dag met pech. Ook snel weggehaald bij tankstation, na weggesleept te zijn door ANWB. Ondanks dat er een fout is gemaakt bij groot onderhoud waardoor ik met pech stond de volgende dag vind ik het een goede garage.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze keer een kort bezoek. Vervanging van een lampje in de koplamp. Door de baas zelf gedaan. Voelde mij even heel speciaal. ;-)\r\n
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend! \r\nZeer deskundig, altijd goede en nette service, denken echt aan het belang van de klant. \r\nOntzettend aardige medewerkers, en heel betrouwbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige service! Bij dit bedrijf wordt klantentrouw beloond. Ook met mijn nieuwe Hyundai (9-2012) blijf ik bij hen komen. Onlangs was mijn linkerdimlicht stuk: kreeg een factuur van EUR 0,00! Waarom? De werkplaatsreceptionist gaf aan dat zij blij waren met een enthousiaste klant en dat ze het fijn vinden dat ik bij hen blijf ook met een relatief jonge auto. Een H7 lamp kost gauw 20 euro en 10 minuten werkplaatstarief EUR 6,25. Een factuur van EUR 25,- had ik niet gek gevonden!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste keus ooit. Topbedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie service en kennis

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wordt altijd op een prettige manier geholpen. Men doet zijn best alles zo goed mogelijk voor de klant te regelen. Prima !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service, altijd meedenkend.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en vakkundig geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle en kwalitatief goede montage trekhaak en inbouw tomtom navigatie. \r\nWerd goed naar mij als klant geluisterd en uitvoering conform afspraak

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Chat via website traag, antwoorden zijn standaard en laten lang op zich wachten. Vestiging zou contact opnemen voor een afspraak. Heb \'s middags zelf maar gebeld. Afspraak eenmaal was goed en deskundig.

Palmpolstraat 14

1327 CG Almere