Perfect time management

Prettig, ter zake en goede vriendelijke service.

Heel prettig

Transparant, kundig en laagdrempelig.

Goede, snelle en vriendelijke service.

Wederom goed geholpen.

zoals altijd meedenken en behulpzaam ook voor de nota.

Ik was klant toen ik in Almere woonde, maar vanuit Utrecht ook nog steeds de moeite waard. Dit bedrijf schrijft Eerlijk met een hoofdletter.

Integer en goed geholpen.

Duidelijke communicatie is heel belangrijk. Ze zijn transparant over de kosten en werkzaamheden en komen hun afspraken na. Ik ben heel erg tevreden.

Al 12 jaar trouwe klant

Al 12 jaar trouwe klant bij een zeer betrouwbare garage.

Goede dienstverlening

Helaas was het noodzakelijk de motor te vervangen door een ruilmotor. Ik hikte even tegen de kosten aan. Volgens een deskundige vriend was het een redelijke offerte. Dus toch gedaan. De reparatie is vlot uitgevoerd en so far so good, de auto rijdt weer soepel. Het was fijn dat ik voor de duur van de reparatie , 2 dagen, een leenauto ter beschikking kreeg.

Winterbeurt met 4 nieuwe all-season banden. Met het verse rubber rijdt de auto meteen een stuk lekkerder. De oude banden waren net zo oud als de auto zelf (bouwjaar 2008).

Beste autobedrijf in Almere.

- Hulpvaardig - Deskundig - Waar voor je geld

Top service!

Tijdens een gecompliceerd klacht regelmatig op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Alles perfect opgelost voor een goede prijs

Prima geholpen voor APK.

Mijn autootje moest voor APK. Was pas nog voor een grote beurt geweest dus ik verwachtte geen gekke dingen. Gelukkig was dat ook niet zo! Alles gecheckt (voor zover ik dat begrijp als autoleek) en m'n lampen opnieuw afgesteld, toen was ie weer good to go voor 2 jaar! Ben snel geholpen, de leenfiets fietste prima en qua prijs valt 't me ook nog mee (hoewel ik het jammer vind dat het afstellen van een lamp 15 euro moest kosten, maar goed, arbeidstijd en zo...). Ik kom weer terug hoor!

Opnieuw prettig geholpen.

Mijn auto was weer snel klaar en nu maar hopen dat het allemaal goed gaat en dat ik geen mankementen heb de komende tijd.

Kan niets bedenken wat minder goed is.

Denken zeer goed mee om een probleem op te lossen. Goeie afspraken, wordt keurig gebeld over uit te voeren werkzaamheden, enz.

Correct zo als afgesproken

Super zoals altijd

Geweldige service, heel persoonlijk en heel transparant.

Goede service en betrouwbaar!

Ik kom al jaren bij Tiggelman, het is een goede en betrouwbare garage die veel kennis heeft.

Weten wat ze doen en geven goed advies

Altijd goed geholpen en denken met je mee naar oplossingen.

Snelle service

Tevreden over snelle reactie en service, fijn om een vervangende auto te krijgen!

Prima service, vriendelijk personeel

Trekhaak laten monteren, heel stuk goedkoper dan via eigen merkdealer. De gemonteerde trekhaak is van het merk Brink. Dus prima kwaliteit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede service. De werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd. Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, voor problemen worden oplossingen gezocht.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan en geholpen. Geen onverwachte kosten, eerst een belletje met uitleg en dan kun je beslissen of je e.e.a. laat maken of niet. Denken met je mee.

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt heel fijn geholpen. Had auto zelfde avond nodig ivm bezoek moeder in ziekenhuis. Hebben ze alles in werking gesteld om het direct te fixen. Echt top!

Palmpolstraat 14

1327 CG Almere