Super snel acherlicht geregeld

Ik kom nu denk ik 12 jaar over de vloer en ben altijd zeer blij met de kennis en ervaring die er in deze garage is. Ga zo door.

Goed en vriendelijk geholpen.

Ik heb een trekhaak laten plaatsen. Ging precies volgens afspraak en geen verassingen.

Vlekkeloos

Altijd goede en heldere service. Prettige omgang met klanten. Zeer aanbevolen garage

Het service was goed personeels zijn de heel vriendelijk maar allen minder goed in terug bel service.

De werkzaamheden zijn vlot uitgevoerd.

Ik ben blij dat ik zo goed en snel ben geholpen

Ik heb een trekhaak laten plaatsen op mijn auto. De service was vriendelijk en vakkundig. Na plaatsing is mij uitgebreid uitgelegd en gedemonstreerd hoe ik de trekhaak kan verwijderen en weer terug kan plaatsen. Zeer vriendelijk. En vooral ook heel dichtbij. Zeker een aanrader om vaker gebruik van te maken.

Service zoals het hoort.

Sinds jaren verzorgen de medewerkers van Autobedrijf Tiggelman op deskundige wijze en naar grote tevredenheid onze voertuigen. Dit met opvallend plezier en altijd klantgericht. Hulde!

Snel en goed geholpen bij pech geval.

Na een belletje, is er meteen actie ondernomen en paar uur later was het onderdeel waar het om ging binnen. Monteur is direct naar auto toegekomen en heeft ter plekke de bobine vervangen. Autootje draait weer als een tierelier ! erg tevreden ! Vooral ook omdat de kosten binnen de perken bleven.

Uitstekende service

Flexibel en service gericht Top gedaan

Prima geholpen, vriendelijke mensen

Alles keuig geregeld en heel vriendelijk geholpen. Een zeer positieve ervaring.

Vlot geholpen, goede service

Alleen bij het ophalen ging de motorkap opdesnweg open was niet goed gesloten ,gelukkig bleef hij hangen op de beveiliging.

Perfect,..alles volgens afspraak en snel geregeld

Volgens afspraak en leenauto

Goed geholpen

Ondanks corona toch snel geholpen, helaas afspraak in 2 keer geweest omdat de bekabeling nog niet geleverd was

Prima service en vriendelijk geholpen

Erg servicegericht en klantvriendelijk.

Proffessioneel en service gericht

Professioneel, service gericht en vertrouwen in de klant. Ik mocht de rekening betalen vanuit huis. Bedrag was boven mijn transactie limiet

Aanrader

Uitstekende service en resultaat. Vriendelijk te woord gestaan. Gratis leenauto stond klaar. De montage kan ik niet beoordelen, daar was ik niet bij. Enig punt ter verbetering was het reserveren via de website, daar kon ik nagenoeg per direct reserveren. Na vastlegging werd ik echter gebeld dat het toch enige weken duurt.

Geweldig vriendelijk

Goede service,duidelijke uitleg,zeer vriendelijk persineel

Ze begrijpen dat een oude auto niet perfect hoeft te zijn, zolang hij maar veilig is. Dus geen onnodige kosten gemaakt tijdens de onderhoudsbeurt.

de vriendelijkheid en de kwaliteit. wat je niet krijgt bij een ander.

wat je niet krijgt bij een ander bedrijf.

Uitstekende service

Ondanks een volle agenda toch geholpen voor mijn vakantoe

Gewoon goed

vriendelijk, en goede service

Top service!

Hartelijke, klantvriendelijke ontvangst.

Open, prettig en voor zover te beoordelen, deskundig en eerlijk advies op vragen. Men voelt zich hier direkt prettig.

Palmpolstraat 14

1327 CG Almere