Goede service en prettig contact!

Goede service en altijd prettig contact met de heren in de zaak!

Nu met allebei mijn auto's langs geweest. En beide keren prima service en prijs.

Goede serves

prima bedrijf om een trekhaak te laten bevestigen, leen auto mee. En alleen aftanken. Prijsverhouding goed

Saai, ik heb helemaal niets te klagen.

Autobedrijf Tiggelman B.V. maakt waar wat het beloofd. Van het afspraak maken tot en met het ophalen van de auto liep alles van een leien dakje.

Snel geholpen en goede service!

Prima bedrijf. Netjes en snel geholpen en prima service. Aanrader.

Heel goed

Heel kundig en vriendelijk.

Perfecte service

Goede afspraken maken. Perfecte uitvoering van service (trekhaak plaatsen) Vriendelijke ontvangst en service

Duidelijke communicatei.

Als er iets gedaan moet worden aan de auto e.d. dan denken ze met je mee om het goed af te handelen.

Uitstekend!!

Ik heb een trekhaak laten plaatsen, duidelijke uitleg. Snelle afhandeling en gratis leenauto. Perfect.

Uitstekend!

Altijd een oplossing voor mijn oude Honda uit 1992. Geweldig!

Service top

Fijn contact. Klantvriendelijk en goede service

Goede en snelle service

Er wordt altijd goed werk geleverd. Al meer dan 10 jaar zijn wij erg tevreden met Autobedrijf Tiggelman.

Snel weer veilig op pad!

Simpel kapotte verlichting, zonder afspraak met een half uur weer veilig op pad!

100 % service

Netjes en duidelijk te woord gestaan bij het maken van een afspraak voor het plaatsen van een trekhaak.

prima!

trekhaak onder auto laten zetten. prima afspraken kunnen maken en was snel gefixt

betrokken, betrouwbaar en kundig

Altijd fijn geholpen door betrokken mensen. Er wordt meegedacht en men komt afspraken na. Betalen moet je als klant overal, maar je wordt niet overal als klant behandeld! Bij James Autoservice TIGGELMAN wel!

Top bedrijf

Zeer kundig en goede prijzen

uitstekende service en kwaliteit

We wilde een trekhaak laten plaatsen op onze auto en via een aantal prijsopgaven van bedrijven kwamen we via de ANWB bij trekhaakcentrum.nl. Dit is gevestigd bij autobedrijf Tiggelman b.v. hier werden dezelfde merken gehanteerd als bij de vele andere bedrijven echter voor een veel aantrekkelijkere prijs. Nu is de trekhaak al geplaatst perfect gedaan bedankt trekhaakcentrum.nl/ Tiggelman. b.v. Goede en snelle service.

Wederom tevreden

Distributie spanner vervangen , zonder afspraak langsgegaan na vreemde geluiden van de distributie riem , ondanks dat snel geholpen , bij de reparatie werd een montage fout gemaakt , dit is prima hersteld en opgelost , fijne en betrouwbare garage

Ouderwetse Top

Tiggelman maakt waar wat ze beloven. Heel aardige en behulpzame vakmensen. Ik heb het idee dat alles klopt (Website, communicatie, betalingsmogelijkheden enz.) Ik heb het (fijne) gevoel dat ik weer bij een ouderwetse garage ben geweest.

Altijd vriendelijk, meedenkend en behulpzaam !!!

Altijd vriendelijk, meedenkend en behulpzaam !!! Autobedrijf Tiggelman B.V. denkt met u mee !

Snelle service en altijd vriendelijk en dat allemaal voor schappelijke prijzen.

Gewoon een goed bedrijf met vakmensen.

professioneel,snel,vriendelijk

er werd professioneel en netjes gewerkt, we zijn erg tevreden

Autobedrijf Tiggelman zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Auto middels de ANWB voorzien van een trekhaak. Keurig geregeld allemaal.

Palmpolstraat 14

1327 CG Almere