Garage bedrijf die met je meedenkt

Prettige manier van klanten benaderen. denken met je mee in oplossingen. scherpe prijzen. Inmiddels vaste klant. Vaste contact persoon Kido zorgt ervoor dat je als een koning behandeld word en komt zijn afspraken netjes na. een Nee verkopen kent hij niet en staan altijd voor je klaar! Ga zo door!!!

Gewoon erg goed

Goed afspraken te maken goede kwaliteit van het werk. Maar niet goedkoop

goede service netjes gemonteerd lekker door gaan zo. bedankt

zeer goede ervaringen al jaren lang

zeer goede ervaringen al jaren lang,je wordt snel geholpen en nooit geen problemen

Zeer vriendelijke ontvangst en afhandeling

Toen ik de auto bracht voor het plaatsen van een trekhaak werd ik uiterst vriendelijk ontvangen. Ook bij het ophalen werd alles even goed doorgenomen,en werd er zelfs nog een laatste bijstelling gedaan.. Alleen was de navigatie ed op accubespaarstand gegaan, en was het instrumentenpaneel ook in een soort bespaarstand. Was thuis even zoeken hoe alles weer goed gesteld te krijgen. Als dat meteen in de garage was gedaan, was het helemaal 5 sterren geweest. Toch zeker tevreden.

Ik ben een Autorijschool en ze staan altijd voor me klaar.

Goede service. Duidelijk

Prima service.vriendelijk personeel.kom zeker terug

Zoals het hoort

Uitstekende kwaliteit aardig personeel. Kortom prima.

Uitstekend!

Duidelijke taxatie, vriendelijke dienstverlening, perfect geholpen!

Danny heeft mij super geholpen........

Advies en uitleg van geplaatste trekhaak en fietsdrager werd rustig en goed gegeven.

Werd direct gehandeld

Was een kleine reparatie zekering.

Al 19 jaren trouwe klant zegt al genoeg.

Ben al 19 jaren trouwe klant bij James Auto Service Almere (voorheen Tiggelman Autobedrijf). Zeer betrouwbaar adres voor al uw onderhoud en reparaties. Eerlijke eigenaar die je niet onnodig in de kosten jaagt. Ze denken altijd mee en geven goed advies. Zeker een aanrader.

Geweldige service!

Ondanks dat ze niet aanbevolen werden door Volvo Stern in Almere, hebben ze mij een super service verleend!

Vakkundig

Ik werd netjes en gastvrij ontvangen en de trekhaak is vakkundig geplaatst.

Geweldig geholpen!

Denken mee!

Top geholpen, alles naar wens.

Zeer vriendelijk personeel

gewoon super vriendelijk en flexibel

gewoon super, aardig , flexibel.

Helemaal top

Vaste trekhaak laten monteren, is prima gedaan, goede interactie met het personeel en nog tips hoe de trekhaak te gebruiken. Al met al prima!

Prima, fijne mensen, goed werk, afspraak nagekomen.

Prima, fijne mensen, goed werk, afspraak nagekomen.

Goede en snelle service

Na mijn telefoontje mocht ik nagenoeg meteen komen. Verwarmingsprobleem. Twijfel nog of het is opgelost daarvoor moet ik nog een paar keer de auto rijden. Ik had het nog te koud.

Zoals altijd prima Voormekaar

Goede service prettige balie medewerkers wordt goed geïnformeerd en denken mee.

Klant vriendelijk

Goede uitleg en je weet gelijk de prijs .

Voor goed, eerlijk en technisch advies!!

Alles gaat volgens afspraak, zeer deskundig, en top service! Wij komen hier al jaren en zullen dit ook zeker blijven doen!!!!

Palmpolstraat 14

1327 CG Almere