Snelle en goede service contra waar voor je geld!

Bij info snel geholpen en juiste uitleg. Aangezien de prijs voor het geleverde werk/product ook goed werd ik snel geholpen aan een afspraak voor montage. Afhandeling hiervan prima en goede uitleg nog even buiten bij de auto. Kortom helemaal goed! Dankzij uw vakbekwame en vriendelijke mensen!

Top !!!

Doen wat ze toezeggen. Geen enkele negatieve ervaring.

Snel geholpen voor een eerlijke prijs

Had snel een trekhaak nodig onder mijn eos. Binnen een week kon ik al terrecht en zeer vakkundig geplaatst voor een scherpe prijs. Over all een nette garage en Danny nam de tijd om eea uit te leggen. Erg tevreden!

Duidelijke afspraken met goede service.

Vriendelijke en duidelijke uitleg door de baliemedewerker. Goede service voor een mooie prijs.

Vlot geholpen. Goede prijsopgave in het verleden en nu.

Prima geholpen naar alle tevredenheid

Prima ontvangst, opdrachten duidelijk uitgevoerd

De afhandeling is prima verlopen. Alleen duurde het wachten op de factuur erg lang omdat de monteur vergeten was de bandenprofieldiktes op de werkbon te vermelden.

Altijd goed en klantvriendelijk

Er wordt goed voor je gezorgd.

Het jaarlijkse onderhoud moest weer plaatsvinden. En alweer: helder wat er gaat gebeuren, als er iets mis is eerst overlegje en laat je per ongeluk iets liggen dan komt dat zeker goed. Goede service, heel betrouwbaar en eerlijk. Ga mijn auto niet aan iemand anders over laten

Opnieuw kwaliteit tegen een schappelijk prijs

Je weet vooruit waar je aan toe bent en achteraf valt dat nooit tegen!

Alles volgens afspraak

Goede service, vriendelijk geholpen

Vakkundig en vriendelijk

Vriendelijke medewerkers die weten wat ze doen en nakomen wat zij beloven voor een redelijke prijs.

Goede service, klantgericht en fijne mensen

Bij Tiggelman staat iedereen paraat om je te helpen. Ik ervaar meedenkers en medewerkers die hun klanten serieus nemen. Erg fijn bedrijf!

Snel en adequaat geholpen

Jammer dat er geen leen auto beschikbaar was, wel een leen fiets wat door het slechte weer wel een uitdaging was.

Netjes op afspraak gehouden.

Verder geen cometaar alles is goed verlopen.

Op zich goed

van de 3 dingen is er één niet uitgevoerd nl. software update

Topservice

Bij het aanmelden, komt er een mail en je wordt gebeld. Duidelijke afspraken. Daarna komt er nog een herinnering via mail voor de afspraak. Als je de auto komt brengen, verwelkomen je ze gelijk met je naam aan, daar hou ik wel van. 1 punt wil ik aangeven: als je via een actie korting krijgt op bepaalde delen van de trekhaak, meld dat op de bevestiging met bv “ANWB actie”. Op de bevestiging staat dan wel een nulbedrag voor bv de witte kentekenplaat, maar onderaan staat dan weer dat die niet is inbegrepen. Dat was even verwarrend, maar na een telefoontje ook zo weer opgelost.

Super zoals altijd

Prima geen op - of aanmerkingen

Prettige ontvangst, men neemt de tijd, is duidelijk in de uitleg, dus zeer klantvriendelijk.

Goed bedrijf

Goede service Prijsafspraak correct

Prima geholpen.

Zelf de fietsendrager werd voor mij gemonteerd. Top geregeld.

Kwalitatief goed onderhoud zonder fratsen

Goed onderhoud. Doen wat nodig is. Bellen ook eerst als er wat is. Niet de goedkoopste, maar zeker ook niet de duurste. Ze proberen ook de auto op afgesproken moment af te hebben.

Snelle goede service.

Snelle planning monteren van mijn trekhaak en perfecte afhandeling en service.

Conform afspraak, helemaal goed.

Volgens afspraak mijn auto gebracht voor het plaatsen van een trekhaak. Kon de auto volgens afspraak aan het einde van de werkdag weer ophalen. Afspraken keurig nagekomen. Er ontbreekt een dop op de afdichting van de accubak onder de laadvloer van de kofferbak. Hiervoor kan ik even langskomen en dan zal dit ook worden opgelost.

Palmpolstraat 14

1327 CG Almere