Had gebeld voor mogelijk lekke band. Kon meteen langskomen. Werdt goed geholpen. Top service.

Nette behandeling en alles volgens afspraak

Snel afgesproken, netjes ontvangen en volgens afspraak met heldere uitleg is mijn trekhaak geleverd.

Onlangs mijn trekhaak daar laten plaatsen en vervangend vervoer gekregen. Erg tevreden over en daarom ook daar mijn remmen laten vernieuwen. Tijdens de reparatie kon ik aan het werk in hun kantoor en wachten totdat het klaar was.

Slechte communicatie

Eigenlijk kom ik ieder jaar weer bij Tiggelman. Altijd een goed gevoel bij het bedrijf. Maar ze bellen nooit als de auto klaar is. Kennissen die ook naar Tiggelman gaan bevestigen dit. Er wordt wel gebeld als duidelijk is welke werkzaamheden gedaan moeten worden maar als je dan aan het einde van de dag zelf maar gaat bellen om te vragen of hij klaar is dan blijkt dat hij al klaar staat. Daarnaast had ik laatst zelf gebeld aan het einde van de dag en waren ze nog niets eens begonnen. Volgende dag de auto opnieuw gebracht en weer aan het einde van de dag niet klaar nadat ik zelf bel. 'Het was druk, niet aan toe gekomen etc..'. Op zich vind ik het nog niet eens zo erg dat hij niet klaar is maar laat het weten en maak het aan het einde goed als ik al 3 keer de auto kom brengen. Ook dat was niet het geval. Jammer en daardoor zoek ik de volgende keer naar een andere garage.

Mijn ervaring met deze garage is heel goed ,voor mensen met een kleine beurs word mee gedacht voor een andere optie ,deze garage is echt een aan rader !!!

Goed geholpen

Altijd vriendelijk, snelle service, goede kwaliteit

Uitstekende service!

Super!!!!

Super….en snel vooral zeer klantvriendelijk…!!!!

Elke keer weer uitmuntend.

Zeer tevreden.

topgarage

Deskundig, goede informatie en zeer redelijke tarieven

Goed en netjes geholpen, zonder vragen een leenauto meegekregen

Goed en klantgericht

zeer tevreden

een klant vriendelijk bedrijf

Zeer dienstverlenend geholpen

Ook een gedegen uitleg hoe de trekhaak te gebruiken

Klantvriendelijk is top

Een lampje was stuk en dan staan de jongens direct klaar om je te helpen…. Heerlijk

Na het plaatsen van de afneembare trekhaak volgde een zinnige instructie.

Uitmuntend

Goedemiddag, Bij deze laat ik u even weten wat mijn ervaring bij autobedrijf Tiggelman is. Op de geleverde service is niets op aan te merken, leenauto voor een heel schappelijk bedrag, uitleg tav de gemonteerde trekhaak is goed, ook over het geleverde product ben ik zeer tevreden, enig minpuntje is de beschadiging aan de achterbumper waarop namelijk een aantal krasjes zijn te zien. Ook zat er een beschadiging naast de achterdeur waarvan ik niet met zekerheid kan zeggen of deze reeds aanwezig was. Al met al een vlotte service. Vriendelijke groet Ronald Dirks

Altijd prima service

Altijd prima

prima - denken mee

prima - denken mee

Uitstekende garage, actief meedenkend in oplossingen en heel aardige gasten.

Prima service ,aanbeveling waardig.

Fijne sfeer,goede kwaliteit en goede service.

Zijn op afspraak goede service

Er stond zelfs een vervangende auto klaar

Prachtig

Zij communiceren eerst over het onderzoek en geven jouw de uitslag van alles. Ik heb heel goeie ervaring met hun. Goeie service.

TOP garage, goede service

Kom hier a jaren met verschikkende auto's. Altijd goed geholpen en goed geadviseerd. Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik raad deze garage aan iedereen aan!

Palmpolstraat 14

1327 CG Almere