Zeer flexibel en kundig

Kon niet komen om de auto te brengen, wordt die gewoon opgehaald.

Voor de afgesproken prijs , op tijd en keurig werk!

Voor de afgesproken prijs, op tijd en keurig werk!

Prima werk en contact bij plaatsing trekhaak

Via website afspraak ingepland voor plaatsen trekhaak. De volgende dag werd telefonisch de afspraak definitief ingepland (heel klein minpuntje, zou mooi zijn als via website de definitieve afspraak al ingepland zou kunnen worden). 's Ochtends auto brengen en 's middags weer halen. Trekhaak en drager geheel gemonteerd inclusief de kentekenplaat. Bij afhalen werd gedemonstreerd hoe de trekhaak en de fietsendrager gebruikt en geplaatst/verwijderd moeten worden.

Een scherpe prijs en kwaliteit.

Super goed geholpen met echte proffesionals.

Bedrijf met service

Je moet ze zoeken maar Tiggelman is er zo een. Als je langs komt met een auto probleem dan doen ze hun best om het probleem te verhelpen, pet af voor ze.

Altijd goed.....

Al jaren klant bij autobedrijf Tiggelman en altijd goed en snel geholpen. Heb nooit het gevoel dat er maar wat gedaan wordt of dat er werkzaamheden verricht worden die helemaal (nog) niet gedaan hadden hoeven worden. Kortom top garage!

Prima bedrijf

Trekhaak moest ingelezen worden. Dit is snel en goed uitgevoerd

goed bedrijf vriendelijk personeel

altijd tevreden

Vriendelijke ontvangst en goede service.

Na een vriendelijke ontvangst krijg ik vlot een leenauto mee. Bij het ophalen van de auto krijg ik een goede uitleg over hoe de trekhaak te plaatsen en verwijderen.

Top Service

Wat een geweldige Service, vriendelijk, betrouwbaar en erg kundig personeel. Kom hier graag de volgende keer terug.

Keurig werk geleverd, binnen budget

Auto'tje voor APK gebracht. Nu weer helemaal bij de tijd. Paar dingen die in potentie enorm duur hadden kunnen uitvallen opgelost tegen redelijk tarief. Goed nagedacht door de garage, heeft voorkomen dat ik op een later tijdstip met een enorme schadepost opgezadeld word.

Keurig geholpen en perfecte communicatie

Vriendelijke medewerkers

Zorgeloos en betrouwbaar!!

Altijd eerlijk en oprecht advies. Duidelijke communicatie en geen verborgen of onverwachte kosten!!

Gewoon goed, open en eerlijk.

Kom er al sinds de 1e dag. Altijd open een eerlijk en denken in oplossingen.

PRIMA

Vriendelijk personeel, afspraak maken via de mail of telefonisch contact goed, wordt teruggebeld zoals ze aangeven in de mail.

Vlot en betrouwbaar

Altijd goede service!

Vriendelijk geholpen door Danny en zijn team. Altijd goede service!

James garage Tiggelman levert goed werk regen redelijke prijzen

Goede snelle service en heel aardig personeel

Vlotte service en correcte aan en afmelding en uitermate vriendelijk personeel

zoals altijd erg goed

ik kom al jaren bij Tiggelman omdat ze er altijd voor je zijn, kundig en vriendelijk

Uitermate vriendelijk ontvangen

Mooi bedrijf met vriendelijk en volgens mij vakkundig personeel

Vriendelijk en service gericht.

Na vele omzwervingen nu al jaren klant bij dit gerenommeerde bedrijf, vooral door de menselijkheid van de medewerkers. Het is duidelijk dat ze het op prijs stellen jou als klant te ontvangen. En dat is heel prettig!

Netjes, snel,

Goede communicatie,

Goede service en eerlijke prijs

Goed geholpen. Tijdens reparatie goed op de hoogte gehouden. Prettig

Prima service en vriendelijk geholpen

Heel prettig geholpen en tevens is een vervangende auto bij de prijs inbegrepen. Degelijke trekhaak geleverd.

Palmpolstraat 14

1327 CG Almere