Goede service en heldere communicatie over wat er moet gebeuren.

Apk keuring bracht wat mankementen naar boven .Heldere info over wat er moest en wat er eventueel goed zou zijn om op te lossen.Zeer tevreden over de wijze van overleg! .

Heel goed en snel geholpen door vriendelijk personeel

Goede communicatie met baliemedewerkers

Snel tussendoor geholpen

Weer supergoed geholpen door Tiggelman. Mijn Adblue vloeistof moest weer eens bijgevuld worden en ik was even langsgereden voor een afspraak. Ik kon meteen geholpen worden, kopje koffie en 20 minuten later stond ik al weer buiten!

Klantvriendelijk

Prettig , en afspraak goed nakomen

Een tien.

Erg klantvriendelijk

klantvriendelijk korrekte reparatie

Positieve receptionist. Reparatie volgens afspraak op tijd gereed. Netjes uitgevoerd en afgeleverd.

Professioneel, eerlijke offertes, snelle afhandeling. Altijd zeer tevreden hiermee.

Wat een onvriendelijk afzetters

Afspraak gemaakt om diagnose te stellen aan dsg bak. Volgens hun is de dag bak goed, maar is de turbo kapot. Turbo na laten kijken bij eigen garage, niks mis met de turbo. Ga ik naar een andere dag specialist blijkt toch de dag koppeling kapot te zijn. Ik ben terug geweest bij jullie omdat ik het niet meer dan normaal vind dat ik m’n diagnose koster terug krijg voor een verkeerde diagnose(wat mij later nog 2x diagnosekosten heeft gekost bij andere garage). ‘De koppeling van een dsg bak hoort niet bij het diagnose stellen aan de dsg’ en o ja, het klopt niet dat de ene koppeling de even versnellingen bedient, en de andere koppeling de oneven versnellingen bedient. Volgens mij is dit ook onzin Met veel moeite m’n geld terug gehad. Een van de 2 baliemedewerkers en eigenaar waren heel vijandig. Nadat ik mijn geld terug heb gehad hebben hun zonder overleggen gebeld met de garantie verstrekker van mijn auto om te zeggen dat er helemaal niks mis is met mijn auto. Ik zal jullie niet aanbevelen bij andere, zelfs zeer afraden om naar jullie toe te gaan!

Fantastisch

Ik vind het fijn dat ze altijd met je meedenken en je helpen . Ik blijf altijd bij James tiggelmans garage .

Kwam zonder afspraak. Dacht zachte band. Bleek spijker. Werd gelijk verholpen. Super fijn. Intussen een heerlijke cappuccino gedronken. Aardig personeel. Dus top

Hulpvaardig, vriendelijk, fijne service

S middags gebeld voor een kapotte uitlaat. De volgende ochtend kon ik al terecht. S avonds had ik mijn auto weer

Dit keer niet zo tevreden

Normaal gesproken ben ik altijd zeer te spreken over de dienstverlening. Dit keer echter minder. Dit heeft te maken met het feit dat ik vlak voor mijn onderhoudsbeurt aangaf dat ik storingen ervoer in mijn radio en dat een sensor lampje brandje. Hiervoor heb ik een aparte afspraak gemaakt aangezien werd aangegeven dat beide problemen konden worden opgelost. Er werd zelfs al een prijsindicatie afgegeven. Tijdens de afspraak werd ik gebeld dat het probleem met de radio toch niet te vinden was, maar dat ik daar dan wel EUR 80 voor moest betalen. Daarnaast brandde er een lampje van een airbag toen ik wegreed. Dit zag ik op tijd en werd direct toen ik terugreed opgelost. Tijdens de rit naar huis merkte ik dat de temperatuurafstelling niet meer werkte. Volgende dag gebeld en men gaf dat aan men wrs. iets niet goed had vastgezet. Gelukkig kon dit wel weer snel worden opgelost, maar al met al heb ik hier toch niet zo'n fijn gevoel bij. De radio stoort nog steeds en ik heb dus EUR 80 betaald voor niets. Daarnaast vond ik ook het brandende lampje en het niet goed vastzetten van zaken slordig. Ik ben dit niet gewend.

Geweldig goede, meedenkende service van vriendelijke mensen.

Voor mij nooit meer een andere garage.

Duidelijk in de uitleg.

Ik ben zeer te spreken over de duidelijke uitleg van wat er nodig is om veilig de weg op te kunnen. De communicatie lijn is kort en dus zeer direct.

Klantvriendelijk!

Klantvriendelijke bedrijf, goede garage.

Goede service fijn geholpen

Een garage die goede service en zorg draagt voor je auto .En er verstand van heeft .

Top service

Vriendelijke medewerkers, goede adviezen

Zeer goed.

Denken altijd mee.

Altijd vriendelijk en goed geholpen!!

Ga zo door!!

Uitstekend geholpen

De storing uitstekend opgelost

Prettige ervaring

Aardig en duidelijk te woord gestaan, goed geholpen.

Slecht bedrijf nooit meer voor herhaling vatbaar

Auto is 7keer terug geweest op garantie

Al jaren mijn favoriete garage

Al jaren kom ik bij deze garage in Almere, eerst als bedrijf en daarna particulier. De mensen zijn altijd vriendelijk en ze bellen altijd om te vragen of een reparatie wel of niet door kan gaan, zo sta je niet meteen voor het feit.

Goed.

Goede service en afspraken en reparatie en onderhoud en zeer Klantvriendelijk.Bedankt.Kees Reeuwijk.

Snel en professioneel geholpen, en altijd vriendelijk

Palmpolstraat 14

1327 CG Almere