Vriendelijk personeel en goede service!

Bij binnenkomst wordt je vriendelijk begroet, en snel geholpen. Er is telefonisch overleg over de reparatie en de kosten. Mijn koelvloeistof van de auto was iets gezakt na het rijden, dit hebben ze als service de andere dag gelijk verholpen.

Snel genolpen

Had een gebroken veer achter het voorwiel. Snel een afspraak kunnen maken, binnen 1 dag geregeld. Super fijn!!

Helemaal toppie!

Volgens afspraak geholpen zelfs nog ietwat meer herstel gedaan even vriendelijk allemaal! :)

Snelle afspraken kunnen maken

Goed uitleg bij zowel apk als reparatie ,wat te doen bij vervanging van onderdelen enz

Zie onder

Zoals altijd een perfect uitgevoerde reparatie met de persoonlijke contacten. Ook fijn om te zien dat de baas Marco in zijn gevechtspak de handen uit de mouwen steekt.

Absoluut top bedrijf

Wij komen hier al sinds 2013 met al onze auto’s. Destijds zijn wij doorverwezen door Athlon occasions Altijd goed eerlijk en professioneel advies. Voordeliger dan een dealer garage. Marco de eigenaar is een echte vakman en daarnaast een aardig mens. Met andere woorden, een heel tevreden klant die iedereen zou aanraden hier naar toe te gaan !

Goede service en vakkennis en uitboering

Goede service en vakkennis en uitvoering

Vriendelijk

Prettige ontvangst, snel geholpen

Vriendelijk personeel en goede service

Bij binnenkomst word je vriendelijk begroet en nemen ze de tijd voor je om te luisteren wat er met de auto gedaan mag worden. Jammer puntje was dat ik geen leen auto mee kreeg, dan is de bus een oplossing… alleen duurt de terugreis dan 40 minuten.

Altijd eerlijke en goede service

Super vriendelijk, meewerkend en meedenkend. Goede, eerlijke en betrouwbare service.

Geweldige service

Na een belletje kon ik direct terecht voor het vervangen van mijn dimlichten, ondanks dat ik nog geen klant was. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. Ik kom zeker terug.

Fantastisch!

Ik ben blij met de goede service van dit bedrijf. Als er iets is, denk aan kosten, word ik direct gebeld en kan ik kiezen in wel of niet doen. De vriendelijkheid van het personeel is ook een pluspunt. Het goede onderhoud wat dit bedrijf aan mijn auto verleent maakt dat 1x per jaar een bezoekje genoeg is en ik maak toch echt wel wat kilometers!

Zoals vanouds is de service vriendelijk en vakkundig

Zoals vanouds, vriendelijk en vakkundig

Doen wat ze beloven en open en eerlijke communicatie

Bij een beurt kijken ze eerst wat de staat van de auto is en of deze door een APK keuring zou komen. Alle punten worden verzameld en aan de klant overlegt. Wat er afgesproken wordt dat wordt verholpen en niks anders. Top geregeld.

Super service en klantvriendelijk

Super service en klantvriendelijk

Kwaliteit tegen een redelijke prijs

Het wordt eentonig, maar ook nu ben ik prima geholpen door de vriendelijke en deskundige mensen van Autobedrijf Tiggelman.

Kwaliteit tegen een redelijke prijs

Klantvriendelijk, meedenkend en betrouwbaar.

De inzet van het personeel, wat ik mijn beleving altijd meedenkt, klantvriendelijk is, en betrouwbaar overkomt geeft mij een fijn en betrokken gevoel. Voor mij geen andere garage meer ! Ik geef mij tevreden gevoel als klant bij jullie, als dat zo ter sprake komt ook aan anderen door. Ik kom hier nu al en aantal jaren. Jammer dat ik jullie niet eerder heb gevonden.

Waar voor je geld

Zoals gebruikelijk weer goed en prettig en deskundig geholpen.

Waar voor je geld

Zoals gebruikelijk weer goed en prettig en deskundig geholpen.

Zeer correct en vakkundig geholpen.

Van ontvangst tot aflevering van de auto goed geholpen. Ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang en keurig op de hoogte gesteld van het extra werk. Dit bedrijf is een aanrader.

Palmpolstraat 14

1327 CG Almere