Laden reviews...
72 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan dat Tiggelman prettig, klantgericht en betrouwbaar is. De service wordt vaak als vlot en duidelijk beschouwd, met aandacht voor wat er moet gebeuren en wat het kost. Prijs-kwaliteit en follow-up worden regelmatig genoemd als pluspunten. Over het algemeen is de beoordeling erg positief en blijven klanten terugkomen.
Had een spoedgeval, dit is snel, professioneel en naar alle tevredenheid opgepakt. Zeer blij mee.
30 July 2026
Jyri
Prima geregeld
Beveelt niet aan
5 July 2026
Kevin Neblett
Almere
Wordt altijd vriendelijk geholpen, kan altijd terecht
2 July 2026
Lenny
Almere
Altijd correct uit gevoerde reparaties
1 July 2026
Ed
Almere
Zeer goed en snel geholpen
20 June 2026
Marco
Almere
€427 voor het vervangen van een slot van een achterklep is in mijn ogen veel te duur. Het zou niet meer dan €200 mogen kosten.
Beveelt niet aan
18 June 2026
Zoran
Almere
Wij zijn heel tevreden met de service van James!
14 June 2026
Dave Smit
10 June 2026
B
Almere
Remschijven en remblokken moesten aan de hand van het onderhoudsrapport vervangen worden. Aangezien ik over 4 dagen op vakantie naar her buitenland kon Tiggelman de reparatie binnen 2 dagen uitvoeren. Mijn eigen dealer kon geen tijd vrijmaken. Tiggelman wel! Opgelucht kon ik met een gerust hart op vakantie.
5 June 2026
A.M. Oomen
Almere
Ons wagenpark wordt er onderhouden en de APK's geregeld. Afspraken zijn snel gemaakt en het onderhoud duurt nooit lang. Vriendelijk en servicegericht.
29 May 2026
VBX
Almere
Mijn ervaring met Autobedrijf Tiggelman is perfect,ik wordt altijd goed geholpen, ik kom al ruim 15 jaar bij dit autobedrijf dus dat zegt genoeg.
28 May 2026
Bert Dropvat
Almere
Eerlijk en betrouwbaar super vriendelijk service, kom al jaren super tevreden
28 May 2026
Ahmad
Almere
Altijd vrolijk een met respect geholpen.
27 May 2026
Kevin
Almere
Zeer vriendelijke service. Een van de weinige garages waar ik me als vrouw niet ‘dom’ voel.
26 May 2026
D
Zie boven
24 May 2026
Jeannette
Almere
Niet heel schokkend (gelukkig maar), maar daarom wel tevreden. Mijn eerste kennismaking met Tiggelman, voor een losse APK (auto, 6 jaar oud). Geen bijzonderheden. Goede communicatie vooraf en leenfiets stond klaar. Binnen 3 uur melding dat APK weer klaar was via whatsapp. Bij een volgende onderhoudsbeurt ook maar eens overwegen om hier naartoe te gaan.
23 May 2026
Bart
Almere
Zoals altijd gewoon goed!!
20 May 2026
Kees
Almere
Denken met je mee en verlenen service zoals service zou moeten zijn. Betrouwbare vakmensen.
23 April 2026
Martijn De Roo
Almere
ze kijken echt mee: geen reparaties als het niet nodig is, snappen dat er soms snelheid geboden is. Ik ben zeer tevreden over Tiggelman Almere
4 April 2026
Lex
Almere
heel erg tevreden, vriendelijke mensen
4 April 2026
Daniel Franco
Almere
Na een telefoontje kon ik binnen een half uur geholpen worden met een lekkende band. Werd adequaat opgepakt en binnen een uur was de klus geklaard. Bleek een lekkend ventiel te zijn. Goed en efficiënt en keurige prijsstelling.
31 March 2026
Jan
Almere
Na een reparatie indicatie van een mazda garage . Second opinion bij hun gevraagd. Zelfde probleem goed en veel goedkoper opgelost. Zat iets vast in de rail van de stoel waardoor deze niet meer verstelbaar was.
26 March 2026
Ingrid Driessen
Hartstikke goed
24 March 2026
Charles
Almere
Op 18 maart voor APK en kleine beurt onze Kia Niro gebracht. En dan nog op het laatste moment een verzoek voor een bandenwissel. Eigenlijk kon het niet. Maar toch hebben ze het gedaan. De service staat voorop bij deze mensen. Daarom kom wij terug. Bedankt!
19 March 2026
Eric-Jan
Gelderblom
Staan altijd voor je klaar als er een probleem is met de auto ,al het kan word er meteen notitie van genomen en opgelost !! Altijd vriendelijk en behulpzaam !!!!
10 March 2026
Ton en Ineke Rottschafer