goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima dienstverlening en service. Een viertal vragen hen ik op de nullijn laten staan om dat ik daar geen gebruik heb van gemaakt.\r\nGr. Jaap

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes geholpen. Nog geen factuur gehad dus noggeen idee, heb er zelf ook niet om gevraagd!! Niet beantwoord niet naar gekeken\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen en ik ben goed geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, efficiënt en no-nonsens\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg goed ervaring met jos bouw, alles is duidelijk, en afspraken worden nagekomen (tegen een goede prijs). een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds een paar jaar wordt mijn Toyota Starlet (\'95) bij Jos Bouw gekeurd voor de APK. Jos Bouw werd destijds aangeraden door mijn moeder die haar auto hier in onderhoud heeft. En ook ik ben zeer tevreden :)\r\nDe klantvriendelijkheid, service, prijs/kwaliteit verhouding en betrouwbaarheid zijn gewoon top! \r\nDus in ieder geval zolang mijn huidige autootje voort blijft tuffen zal ik mijn jaarlijkse trip naar Jos Bouw maken. Maar ook voor de kleine reparaties tussendoor zoals vandaag, sjees ik daar even heen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle en goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Zojuist een grote beurt en APK gehad, bellen netjes dat het iets duurder wordt en was volgens afspraak netjes op tijd klaar. Als extra was mijn auto zelfs gewassen! Top service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, komen afspraken na en dit alles voor een aangename prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ervaring was goed klantvriendelijk en netjes\r\ngoeie afspraken leukt dat niet wordt je netjes gebeld\r\nja jos goed voorelkaar houden zo veel succes groetje harry

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Winterbanden waren snel binnen. Montage was ook vrij snel klaar.\r\nPersoneel vriendelijk en eventuele vragen worden beantwoord.\r\nGarage werd mij al aangeraden, achteraf ook tevreden over garage.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk geholpen, vlotte service,komt betrouwbaar over

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en vakkundig personeel. Niet duur!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en professioneel, altijd tijd voor je op korte termijn. Jos is een heel ervaren vakman!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prettige wijze van behandeling. Deskundig advies. Snelle behandeling en uitvoering.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super, service staat voorop!!! eg klantvriendelijk....

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf professionele uitstraling, goede service. Vriendelijke en adequate benadering.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, komt afspraken goed na.

Bruins Slotlaan 86

3861KG Nijkerk