goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mij is dit ideaal, tijdens mijn werk wordt mijn auto opgehaald en aan het einde van de dag staat mijn auto weer rij klaar voor de deur.\r\nDaarnaast is een afspraak snel gemaakt en is men altijd bereid om tussendoor snelle check van de auto te doen.\r\nMocht men in eerste instantie niet het probleem oplossen dan zoekt men door tot probleem is opgelost zonder daarbij extra kosten te verrekenen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaringen goed advies en behoorlijke prijzen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik werd hier zeer correct en deskundig geholpen.

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel tevreden over Autobedrijf Jos Bouw. Ze weten wie je bent, en staan je netjes te woord aan de telefoon. Een afspraak wordt vaak gelijk binnen enkele dagen gepland. Duidelijke communicatie en nooit \'rare\' facturen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na op internet rondgeneusd te hebben kwam ik uit bij Jos Bouw in Nijkerk om de automaatbak van mijn Volvo XC70 te Power Flushen.\r\nHet is daar stukken goedkoper dan elders en bovendien is Jos bijzonder klantvriendelijk. Gedurende het hele proces heeft hij uitgelegd wat er gebeurt en waarom. Als klant ervaar ik dat als positief.\r\nDe afstand van 100 km heb ik voor lief genomen. Echt een aanrader!!!\r\nDus: POWER FLUSH, ga naar Garage JOSBOUW in Nijkerk.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jos Bouw Autobedrijf is een bedrijf met een uitstekende servicegerichtheid en oog voor detail. Je wordt klantvriendelijk geholpen en met de name de communicatie over de te verhelpen problemen worden helder en van tevoren besproken. Ook de SMS service getuigd van een modern autobedrijf. Daarnaast wordt een prima prijs / kwaliteit verhouding geleverd. Voor mij is de locatie iets uit de route, maar aangezien jullie goed bereikbaar zijn is dat geen probleem.\r\n\r\nGa zo door!\r\n\r\ngroeten, Arjan van de Pol

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Simpel, klantvriendelijk, goede prijs/kwaliteit verhouding, prima zaak

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf in twee woorden TOP BEDRIJF

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Ze staan altijd kaar om te helpen. Reparaties worden keurig en snel uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden over Jos Bouw.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dag Jos. Ik heb de indruk dat Willem uiterst tevreden is over de manier waarop het e.e.a. allemaal gebeurd. Houwe zo.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke afspraken kunnen maken wat betreft goot onderhoud aan de wagen. Snelle service en netjes op tijd afgeleverd. Ook de sms service dat de auto klaar is! Super gewoon.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Staan direct voor je klaar.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service; je kunt vlot terecht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kwam zomaar binnen lopen, omdat ik op zoek was naar een adres voor apk/grote beurt van mijn Smart. Eerste indruk was prima. Prijs klonk ook prima. Ervaring was achter af goed. Klein puntje van kritiek: Ik zou de dag er voor mijn auto brengen voor 17.30. Garage was tot 17.30 open. Ik kwam om 17.10 en er was niemand meer. Ik heb gewoon maar mijn auto neer gezet en de sleutels in de brievenbus gedaan, maar had er geen goed gevoel bij. Uiteindelijk heb ik \'s ochtends gebeld en is alles goed gekomen.\r\n

Bruins Slotlaan 86

3861KG Nijkerk