Snel en goed

Snel en goed.

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? werkplaats

Betrouwbaar, deskundig en vriendelijk.

Altijd naar tevredenheid geholpen.

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Werkplaats en APK

Is prima

Goed als er wat is staan ze meteen klaar

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Bezoek werkplaats

Betrouwbaar en service minded.

Enkele auto’s gekocht en in onderhoud gegeven. Goede service en klantvriendelijk. Kennis van zaken en techniek. Kortom: een zeer betrouwbare vakgarage!

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Beide

Goed geholpen!

Snel en goed geholpen zoals altijd.

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Werkplaats

gewoon erg goed

snel en goed

super fijn autobedrijf

mijn derde auto gekocht bij Jos Bouw nette aflevering, afspraken keurig nagekomen en ook de nazorg is uitstekend ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Mooi bedrijf waar je goed en deskundig word ontvangen.

Vriendelijke mensen, waarmee het prettig onderhandelen is. Auto word keurig volgens afgesproken del afgeleverd

Netjes geholpen door de monteur kom graag terug

Netjes geholpen door de monteur kom graag terug

Professioneel en zeer vriendelijke benadering

Ik beveel deze garage bij iedereen aan vanwege de betrouwbaarheid en goede service.

Ik vond het erg jammer dat er niet echt tijd was voor ons.Er kwamen steeds mensen binnen voor een proefrit of om een auto op te halen.Jammer.De jonge man heeft ons keurig geholpen.Weet niet of dat bij jullie altijd zo gaat maar dat kan beter.Verderzijn we tevreden

Deskundig en vriendelijk geholpen bij aankoop van onze auto

Bij Autobedrijf Jos Bouw hebben ze veel keuze in verschillende merken en prijsklasse. We hebben onlangs een prachtige auto Mercedes B gekocht. We zijn door verkoper Piet deskundig, en vriendelijk geholpen, ook denken ze mee en luisteren ze goed naar wat je wensen zijn. Met vragen nemen ze ook alle tijd voor je en helpen meteen indien mogelijk. We zijn erg tevreden over dit autobedrijf.

Uitstekende service

Uitstekende service, duidelijk, betrouwbaar, vriendelijk en goed. Al een aantal jaar een zeer tevreden vaste klant bij Jos Bouw.

Gewoon goed !!

Vriendelijke mensen, je wordt goed geholpen. Je voelt je koning klant, en dat is niet overal zo.

Goede service,prettige mensen

Goed geholpen

klantvriendelijk personeel

is garage met oog voor de klant, en indien nodig word je ook snel geholpen

Zakelijk, niet opdringerig

Extra's konden geregeld worden tegen redelijke prijzen. Men wordt niet voor het blok gezet als het gaat om beslissingen. Vertrouwen in de klant komt prettig over.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, vakkundig goed luisteren, bruikbare adviezen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onderhoudsbeurt uitgevoerd. Prettige geholpen en geen onnodige acties

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en vriendelijke mensen en goede service

Bruins Slotlaan 86

3861KG Nijkerk