Vriendelijk kundig garage bedrijf!

We zagen een mooie auto staan, waar we geïnteresseerd in waren, ondanks dat het al bijna sluitingstijd was, mochten we nog een proefrit maken, de auto reed heerlijk, en we hebben de aankoop binnen no time af kunnen ronden.

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Verkoop

Klantvriendelijk, tot the point.

Bereidheid direct met oplossende hulp te komen.

Reparatie afgebroken koelvloeistofslang

Op het werk aangekomen bleek dat mijn koelvloeistofslang was afgebroken. Met garage gebeld en zij hadden me verwezen naar mobiliteitsplan. Gebeld en uur later stond de berger bij mijn werk. Zoals verwacht kon hij niets doen en moest auto naar garage. Netjes vervangend vervoer meegekregen. Het kon wel 3 werk dagen duren voordat de auto bij de garage stond. Wat schetst mijn verbazing op donderdag wordt ik gebeld dat de auto klaar stond. Was woensdag middag al gebracht, meteen naar gekeken en onderdeel besteld. Dit was netjes de volgende dag geleverd en hebben ze tussendoor deze reparatie even gedaan. Klasse, binnen 48 uur de auto weer terug.

goed geholpen.

Wij zijn goed geholpen met reparatie en keuring en advies

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? werkplaats

Klantvriendelijk en goede service!

Bij dit bedrijf wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan en zoeken samen met je naar een juiste keuze en oplossing!

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Beide

Goed Bedrijf

Was opzoek naar een nieuwe auto. Ik ben door de verkoop zeer goed geholpen en goed voorgelicht.Hopelijk en ik verwacht zeker dat het met de werkplaats hetzelfde is.

professionele onderhoudsbeurt en APK

Geen bijzonderheden

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? bezoek

Prettige ervaring en volgens afspraak geleverd

Ik heb een leuke en nette mini gekocht bij Jos Bouw. Het was een prettige ervaring. De auto stond er zoals omschreven en het ontvangst was goed. Wij hebben een prettig gesprek gehad en ik heb de mini gekocht. Bij het ophalen stond hij netjes klaar volgens afspraak. Gebaseerd op mijn ervaring zou ik zonder twijfel weer een auto kopen bij Jos Bouw.

Uitstekend geholpen conform afspraak

Van tevoren een afspraak gemaakt over het benodigde onderhoud. Dit is helemaal uitgevoerd. Ik had een leenfiets gereserveerd. Gezien het weer kon dat omgezet worden naar een leenauto. Top service.

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? werkplaats

Uitstekende service op tijd op afspraak

zeer tevreden

zijn goed voorkomend geholpen. verkoper (Jos?) vriendelijk en behulpzaam.

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? verkoop

Slecht

Niet Correct

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Ja

Heb ik geen zin in

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Werkplaats

Altijd vriendelijk, behulpzaam en eerlijk. Leveren super goed werk en leggen alles erg duidelijk uit. Zeer tevreden!

Goed geholpen

Automaatbak schakelt weer soepel na het flushen

Goed service.

Ik koop al jaren auto's bij autobedrijf Jos bouw. Heel tevreden.

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Allebei

deskundig, vriendelijk en kwalitatief dik in orde

Ik ben zoals altijd prima geholpen en werd van te voren ingelicht dat er wat problemen aan de auto waren.

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? werkplaats

Ik heb de auto gebracht en enige uren later weer opgehaald. Ik neem aan dat hij weer tijden probleemloos kan rijden Groeten, Marijke

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Werkplaats

Snelle service, goed uitgevoerd.

Nieuwe, reeds in kleur gespoten, achterbumper laten vervangen. Oude verwijderd.

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Werkplaats

Netjes geholpen en meedenken voor een oplossing. Top

zeer goed en behulpzaam

zeer goed

Top bedrijf

Geweldige service Top bedrijf

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Beide

Top geholpen zoals altijd

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Werkplaats

Zeer fijn geholpen door verkopers

Met de aanschaf van andere auto er snel uit na inruil eigen auto Met elkaar tot goede afspraken gekomen En auto goed afgeleverd met ophalen Service prima.

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Aanschaf andere auto

Wordt keurig geholpen

Wordt netjes gebeld hoe de stand van zaken er voor staan

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? APK

Bruins Slotlaan 86

3861KG Nijkerk