Fantastisch autobedrijf

Vriendelijk geholpen tien met een griffel voor Jos Auto glimt weer als een spiegeltje

perfect

perfect

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? ja

Moeilijk

Moeilijk

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Storing radio

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Top garage

Vriendelijk en snel geholpen Goede uitleg en ze weten waar ze over praten. Gewoon een top bedrijf

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Allebei

Vriendelijke en snelle service

Vriendelijk personeel en op korte termijn de service uitgevoerd.

Fijn geholpen!

We konden direct terecht. Ook al was het aa het eind van het jaar. Goede service.

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Bezoek aan de werkplaats.

Een geweldig en vriendelijk bedrijf

Zelfs in deze rare covid tijd zijn ze op alle mogelijke manieren in staat om toch zo goed mogelijk je aan een mooie auto helpen. Wij hebben online de auto gezien en telefonisch zo goed als alles besproken en onderhandeld. Een proefrit maken was geen probleem ze hadden de auto al buiten klaar staan en hebben verderop de auto van binnen en buiten goed kunnen bekijken. Vervolgens hebben wij telefonisch de deal gesloten. Ze zijn vakkundig en zeer vriendelijk en de 3 puntjes die wij niet prettig/mooi vonden aan de auto werd ook prima opgelost. Een bedrijf om aan te raden.

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Verkoop

Correct

Deskundige en vriendelijke service.

Netjes en correct geholpen

Mijn auto weer gekeurd en grote beurt met vervangende auto en een nette rekening blij mee

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Onderhoud

Geweldig leuk, gezellig, persoonlijk en deskundig geholpen.

wij waren in begin oktober op zoek naar een citroen jumpy omdat onze oude steeds meer kuren kreeg. we vonden er een paar, 1 viel er op en deze stond bij jos bouw. (toen nog nooit van gehoord....) vanuit alkmaar er heen getogen om de auto te bekijken en een proefrit te maken. meteen overtuigd dat dit een goede auto is. na wat onderhandelen een prijs en een afleverdatum afgesproken , auto opgehaald en we rijden sindsdien weer heerlijk en betrouwbaar.

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? verkoop

Altijd super geholpen!

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Nee

Een non nonsens garage eerlijk en heldere uitleg aan de balie.

Een telefonische afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt met apk keuring. Op de afgesproken dag keurig de tijd en aanvullende afspraken door de garage na gekomen. Een overzichtelijke rekening met voor deze tijd (corona) een goede pinvoorziening.

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? bezoek.

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Nee

Echte goede service,

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Werkplaats

Zoals altijd eerlijk en goed geholpen

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Bezoek werkplaats

Professioneel en klantvriendelijk

Professioneel en klantvriendelijk

Service gericht!

Snel, goed en prettig geholpen!

Prettig garage bedrijf

Keurig netjes geholpen door verkoper Edward , die verkoper is nog jong maar wel eerlijk en spontaan . Net bedrijf als je binnen komt

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Verkoop

Betrouwbaar bedrijf.

Zeer tevreden met Jos Bouw. Dit is een autobedrijf waar eerlijk gewerkt wordt. Nette prijzen en prettige mensen. Aanrader.

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Werkplaats trekhaak

Prettig.

Vriendelijk, duidelijke uitleg wat er is uitgevoerd. Kunt u het onderstaande e mail adres veranderen in: [email protected]

• Kwam u voor een bezoek aan de werkplaats of de verkoop? Werkplaars

TOP

Alles volgens afspraak, goede communicatie, keurige prijsindicatie vooraf.

prima geregeld

Ben gebeld om de uit te voeren actiepunten van te voren door te spreken.

Bruins Slotlaan 86

3861KG Nijkerk