Vriendelijke medewerkers. Denken mee. Goede service.
zeer aardige en ook nog kundige mensen
Professioneel en vakkundig werk door het werkplaatspersoneel en vriendelijke service
Bij de uitnodiging om de winterbanden weer te wisselen voor de zomerbanden zat een gedetailleerde opgaven van de status van de in opslag liggende zomerbanden van onze Opel Zafira. Klasse!
Zoals altijd weer een goede ervaring met jullie gehad. Goede service en aardige mensen
Eindelijk een garage waar je aan kunt van de adviezen die ze geven en ook betrouwbaar in het uitvoeren ervan.
Fijn personeel
geen klachten
Zie boven
Mijn remolie lekte. Werd eerste keer netjes bijgevuld. Bleek toch een lekkage te zitten dus laten maken. Je word netjes vooraf gebeld over de prijs. Mensen zijn vriendelijk en netjes.
Zie boven
Wel veranderd, minder aardige mensen
Volle tank voor m, n beurt naar garage Half volle tank na beurt!!! Waar gaan jullie met mijn auto naar toe??? Volle tank ruitenvloei stof naar jullie, toch krijgen jullie er nog 3 liter bij in! De rest is moeilijk te controleren , maar vertrouwen is beschadigt. Dit zijn dingen die ik wel kan controleren!
Ik heb het bezoek als klantvriendelijk ervaren en ik ben goed geïnformeerd!
We hebben een tweedehands auto bij Jos Bouw gekocht. Binnen een week foutmeldingen. Werd perfect opgepakt en opgelost:"Tuurlijk, kom maar langs" Auto werd van A tot Z gecheckt onder garantie. "It's all in the game!" Service zoals wij het graag zien. Kunnen anderen nog een voorbeeld aan nemen.
Weer erg prettig en keurig geholpen, goed en deskundig personeel aan de balie en in de werkplaats. Zeker een aanrader om een auto te kopen en onderhouden.
Hij heeft mij met mijn bus een jaar of wat geleden ( door een Ander erkend bedrijf zwaar belazerd tot 2x toe) bij Jos Bouw ontzettend goed geholpen tegen een zeer redelijke prijs Zins dien bij die garage en naar volle tevredenheid Heb ik iets met mijn bus, staan ze gelijk klaar om je te helpen
Zoals altijd, goeie service
Startproblemen. Monteur heeft hem thuis opgestart. Na overleg 20 minuten laten lopen en naar de garage gereden. Accu doorgemeten. Accu was op. Ik ben afhankelijk van de auto. Er kon dezelfde middag een nieuwe accu worden gehaald en geplaatst. En ik ging opgelucht naar huis. De auto loopt weer als een zonnetje.
Tijdig, na diagnose en voor aanvang van de reparatie, wordt je op de hoogte gesteld wat voor werkzaamheden er gaan plaatsvinden en wat het kost. Prima!
Omdat ik de auto niet missen kon en het een relatief makkelijke reparatie was hebben ze het er toch tussendoor kunnen doen, terwijl ze er in principe geen tijd voor hadden. Dus binnen een week was het toch gerepareerd, terwijl ze voor zeker 3 weken volgeboekt zaten. Top!
Goed overleg voor montage
Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Vorige week een Renault Twingo gekocht. Vandaag keurig afgeleverd en afspraken nagekomen.