Goed!
Tot nog toe goede ervaringen met Buist auto\'s. Vriendelijk te woord gestaan. Zaterdag gaan wij onze auto ophalen.
Prima bedrijf, vakkundig personeel vriendelijk hulpvaardig en ze nemen alle tijd voor hun klanten! Eerlijk en betrouwbaar een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding! Ik beveel dit bedrijf van harte aan zowel voor nieuw als gebruikt!
Supergave auto gekocht voor een zeer goed prijs!! Ik tuf nu al ruim een half jaar rond zonder ook maar 1 probleem. Leuk bedrijf, gastvrije eigenaar en lekkere koffie!!
Goede hulp, betrouwbaar, snel en vakkundig!
voor de vierde keer een andere auto bij dit bedrijf gekocht
Helaas een auto aangeschaft waar we al behoorlijk wat mankementen/pech mee hebben gehad.
Reeds 3 keer een auto gekocht bij Buist. Altijd word je prettig behandeld en de kwaliteit van de geleverde auto is prima. Zo niet, dan wordt er een gewerkt aan een oplossing waar zowel klant als bedrijf mee kunnen leven. Mijn volgende auto komt zeker weer van Buist.
Zeer klantvriendelijke behandeling en geen opdringerig verkooppraat. Verkoper/eigenaar heeft passie voor zijn auto\'s die hij verkoopt. Aangeboden auto\'s hebben gunstige kilometerstanden en vaak met volledige historie. Één woord : Top !\" Ga zo door !! Gr.tevreden GTS rijder.....
Prettige en adequate afhandeling van de verkoopvan de door mij gewenste auto