Prima garage, goed, snel en zeer vriendelijk geholpen.
Nu al een paar keer geweest voor reparatie\'s en apk\'s. altijd goede uitleg over wat er kapot is of in de toekomst vervangen moet worden. de duidelijkheid geeft vertrouwen.
Prima garage, eerlijk en komt afspraken na. Zeer goede service
Ik kwam aan met pech en werd direct geholpen. Er moest een riem besteld worden maar deze was niet op voorraad. Ik kreeg daarop direct een prima leenauto en kon mijn eigen auto diezelfde dag weer ophalen! Prima service, erg klantvriendelijk en duidelijk in communicatie. Hoewel ik bij sommige garagebedrijven het gevoel krijg dat er niet open wordt gecommuniceerd over reparaties en kosten komt Abbink op mij over als een betrouwbare garage.
Mijn ervaringen zijn goed. Men is behulpzaam en zoekt de juiste oplossingen tegen accpatabele kosten.
Prima service en altijd volgens afspraak !
Vriendelijk ontvangst. Directe beantwoording duidelijk wel en niet kan . Niet opdringerig . Bedrijf geeft een goed georganiseerde indruk . Deskundig uitleg van de te herstellen onderdeel van de auto.
Ik kon snel terecht, werd snel geholpen en mijn auto was binnen 30 minuten weer gerepareerd.Heerlijk!
vriendelijk, betrouwbaar, deskundig, meedenkend
Geen ervaring met dit bedrijf. Ik zou graag van anderen willen weten, of ze heel netjes bandjes kunnen monteren op mijn Zomerset.Ik ben namelijk heel er zuinig op mijn wielen.Daarom wil ik ook geen beschadigingen bij het monteren van de banden.
Wat ik vooral heel fijn vind is hoe ze meedenken bij het bepalen van nut en noodzaak van reparaties, ook op basis van de kosten die dit met zich meebrengt.
Zeer goed!
pris-kwaliteit verhouding voor mij niet te beoordelen, daar de afrekening via de Lease-maatscappij gaat. Vandaar de medio-score
Vriendelijke behandeling, betrouwbare indruk, vakkundig personeel, goede prijs
prima. volgens mij hebben ze geen speciale wacht ruimte maar je kan volgens mij zo bij vaartland koffie krijgen
Na autopech in de nacht is mijn auto afgesleept en naar dit garagebedrijf gebracht. Hier hebben ze na telefonisch overleg de volgende ochtend de auto onderzocht en na overleg de benodigde reparaties uitgevoerd. Eind van de middag was mijn auto al weer klaar voor gebruik!
Nikolaus Ottostraat 3
8013 NG Zwolle