perfect, zeker aan te bevelen

uitstekend: eenvoudig afspraak maken, overleg bij werkzaamheden incl kostenmelding. Auto weer schoon teruggebracht bij mijn werk.

uitstekend, meedenkend en behulpzaam

voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat het wisselen vd banden erg lang duurde. Er was miscommunicatie tussen garage en klant over de tijd waardoor het wachten erg lang duurde

goede service, goed behandeld

Mijn vaste adres voor onderhoud & reparaties; altijd prima service, goede communicatie en redelijke prijzen.

goede service, goed behandeld

Onze ervaringen zijn goed. Er wordt goed geluisterd naar de klant. Daarnaast wordt goed everleg gepleegd en uitleg gegevens indien gevraagd.

perfect, zeker aan te bevelen

In het voorjaar van 2014 bij Vaartland een Citroën C5 gekocht. Helaas kregen we pech met onze auto, sterker nog, dit overkwam ons net na de garantieperiode van een halfjaar. Dubbel pech dus! Autoservice Abbink B.V. was (!) verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatie tijdens de garantieperiode, die dus net afgelopen was. Daar sta je dan... Afgezien van het technische aspect, had Jan Abbink alle begrip en aandacht voor het feit dat we \"dubbel\" pech hadden! Anders gezegd: Hoewel we formeel geen enkele aanspraak konden maken op de bepalingen in de garantieovereenkomst zijn we op alle fronten zeer begripvol en op z\'n zachts gezegd, zeer klantvriendelijk geholpen! Bedankt!!!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

Ik heb erg goede ervaringen met Abbink. Vlotte service, vriendelijke mensen, snelle afhandeling. Auto is ook goed gemaakt elke keer.

voldoende, een redelijke ervaring

garantiegeval van aankoop. Klacht nog steeds niet verholpen, kreeg te horen dat dit slijtage was. Bij 43.000 km is voor dit onderdeel nog geen slijtage. UIteindelijk gaat men het met tegenzin toch vervangen, moest daarvoor wel de discussie aan.

zeer slecht, onaanvaardbaar

naar het vervangen van de distributieriem hadden wij een probleem met het geluid van de motor en een raar rammelend geluid rechtsvoor. Wij hebben hiervoor weer contact opgenomen met Abbink, wij konden een week later terecht. Na deze afspraak gaf Abbink te kennen meer tijd nodig te hebben om het probleem te vinden. Een kleine week later is de auto een hele dag bij Abbink geweest. Toen wij de auto ophaalden, gaf Abbink aan een subframerubber linksvoor te hebben vervangen, maar niet tevreden te zijn met het geluid van de auto. Kortom, het probleem zou niet helemaal opgelost zijn, maar we moesten er maar mee gaan rijden en dan maar weer terugkomen. Bij het starten van de auto bleek dat het probleem nog steeds hetzelfde was. Wij hebben wederom met Abbink gesproken, hij gaf aan het probleem niet te kunnen oplossen. Een week later zouden we de auto weer kunnen brengen, om dan vervolgens samen met de monteur te gaan rijden om het geluid te horen. Nog bij Abbink aangegeven dat wij dachten dat het aan het vervangen van de distributieriem lag, Abbink wees dit van de hand, het lag niet aan hen. Tussen beide afspraken in hebben wij zelf, als leek, het probleem ontdekt, door onder de motorkap te kijken. De motorsteun hing namelijk scheef en niet in de rubbers en hing daardoor op de carroserie. Omdat Abbink de distrtibutieriem moest vervangen, moest de motorsteun los. Zij hebben deze echter niet goed teruggemonteerd. Wij hebben vervolgens zelf de boel in elkaar gezet zoals het hoort. Vervolgens de week erop naar Abbink, situatie toegelicht, hij ging hier amper op in en heeft ons volledig genegeerd tijdens onze aanwezigheid. Er zijn monteurs met onze auto bezig geweest, echter is ons volledig onduidelijk wat zij gedaan hebben. Toen wij op vakantie waren, hoorden wij echter weer een vreemd geluid, maar nu linksvoor. Na lang onderzoek bleek dat de moer van het subframe niet aangedraaid was tijdens het vervangen van het subframe. hier een mail over gestuurd omdat telefonisch onmogelijk is. helaas nooit meer een reactie gekregen. JAMMER!

Nikolaus Ottostraat 3

8013 NG Zwolle