Snelle en goede service!!
Afneembare trekhaak laten monteren. Afspraak was snel gemaakt op de door mij aangegeven datum. Ontvangen offerte was duidelijk. Aangegeven dat witte nummerplaat gewenst was. Deze was op offerte opgenomen voor € 0,00. Bij afrekenen werd dit toch extra berekend ondanks mijn opmerking dat hiervoor geen bedrag op de offerte was opgenomen. Is men vergeten was het antwoord. Montage trekhaak prima en goede uitleg. Gratis leenauto is goede service.
Ik had een apk keuring nodig, werd een stuk duurder dan gedacht. Aantal onderdelen waren kapot. Heel schappelijk en goede uitleg.
zaken worden goed verteld en eerlijk.
Keurig bedrijf. Netjes ontvangen. Goede uitleg en scherpe prijs. Een aanrader als u een trekhaak wil hebben!
The best!!
Auto al jaren in onderhoud vriendelijk en super service gaan door het vuur voor hun klanten in 1 woord top !
Vriendelijke ontvangst en heldere informatie over wat er ging gebeuren.
Deskundig, communicatief sterk. Eerlijk. Klantvriendelijk
Zeer tevreden met het verloop van de trekhaak montage,netjes uitgevoerd en klantvriendelijkheid correct
Klantvriendelijk en deskundig.
Nikolaus Ottostraat 3