Heldere en vooral eerlijke manier van communiceren. Offerte aangevraagd en na uitvoeren onderhoud bleek dat er minder uur gewerkt was dan verwacht. De rekening viel hierop goedkoper uit dan de offerte. Eerlijk! puntje van kritiek: Persoonlijk vind ik het jammer dat ze zaterdags tot 12:00 uur open zijn.
zeer vriendelijke en goede service
Via trekhaakcentrum.nl hier terecht gekomen. Prima bedrijf, duidelijke afspraakbevestiging per mail, nette leenauto, vriendelijke medewerkers en nog goedkoop ook!
Prima service, probleem adequaat verholpen
Goede en snelle service. Zeer klant vriendelijk. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Snel en vriendelijk personeel heb al me 3e auto in onderhoud bij ze en nooit problemen eerlijk over kosten die er zijn of gaan komen recht door zee !
Super! Snel aan de beurt, duidelijk. Behulpzaam en vriendelijk personeel!
Wat een service! Onze auto gaf een storing en na veel, heel veel werk/tijd, geld en geduld van onze kant is de auto klaar. Hij rijdt nu als een zonnetje en we zijn er heel erg blij mee. Dank Autobedrijf Abbink!
Top service!
Alle handelingen, ontvangst en werkzaamheden zijn naar onze mening prima verlopen. Wij zeggen: \"Houden zo\"
Prima service,ook telefonisch vanuit buitenland een goed advies.
Trekhaak prima. PDC stekker niet weer aangesloten.......
Goede snelle en deskundige service
Perfect afgehandeld. Nette prijs.
Wederom trekhaak laten plaatsen, top service
Toppie!!!
Goed bedrijf eerlijk
Na 3 jaar als een zeer tevreden klant, denk ik dat het geven van een zeer positieve beoordeling wel op zijn plaats is. Ik blijf altijd weer verrast van de fijne belvenis die ik als klant mee maak bij Abbink Autoservice, waarbij service hoog in het vaandel staat op alle fronten. Zeer betrouwbaar en vakbekwaam mijn auto rijd al 3 jaar als een zonnetje dus ik ben een blije en een tevreden klant. Kortom een garage die Ik graag aanbeveel Autoservice Abbink!
Nikolaus Ottostraat 3
8013 NG Zwolle