Weer prima werk geleverd.

Goed geholpen en volledig overeenkomstig de afspraak

correct, snel en netjes

Er werd de tijd genomen om alles uit te leggen.

Prima beurt en communicatie!

Zeer professioneel en goed getrainde monteurs

Behulpzame monteurs. Luisteren naar de klant. Goede service

Duidelijk, snel, vriendelijk, goede service, 100% aanrader.

Duidelijk, snel, vriendelijk, goede service, 100% aanrader. Gratis vervangende auto, of haal en breng service.

uitstekend

Uitstekend.

Vlot en volgens afspraak uitgevoerd

Ik kende het bedrijf niet. Voor de eerste keer geweest en uitstekend bevallen.

Goede service en prettig klantcontact

Goede service en prettig klantcontact.

Zeer goed.

Netjes en snel geholpen. Goeie service.

keurig nette installatie van mijn trekhaak met goede uitleg

Keurig nette installatie van de trekhaak op mijn nieuwe Kia e-Soul. Fijn dat er een leenauto ter beschikking werd gesteld. Goede uitleg bij aflevering (ook al was het al donker en koud)

Alles keurig netjes voor elkaar.

Alles prima voor elkaar. Netjes uitgevoerd volgens een duidelijke offerte. En ruim op tijd klaar. En in een keer alles voor elkaar. Vriendelijk personeel.

Prima garage staan gelijk voor je klaar

Prima garage met kennis van zaken..

Trekhaak onder de Crafter laten monteren. Bij pouw zou dit 950 ex btw hebben gekost, bij Abbink 700 inclusief! Vriendelijke en goede service!

Prima snelle service en vriendelijke mensen

DUIDELIJKE UIT EEN ZETTING

PRETTIG

Altijd het beste adres.

Een vertrouwd adres.

Prima service en montage

Stond een keurige leenauto klaar, werden netjes gebeld dat alles klaar was. Als prettig ervaren

Vaklui

Zeer tevreden met de goede service

Online een offerte aangevraagd. De volgende dag werd ik gebeld en gevraagd of alles duidelijk was en of ik vragen had. Na wat vragen kon ik direct een afspraak maken. Omdat de (import) auto nog geen kenteken had hebben ze zelf aangeboden om de auto op te halen en terug te brengen. Dit is keurig gebeurd en bij het terug brengen hebben ze alle tijd genomen om uit te leggen hoe ik de afneembare trekhaak moet plaatsen en weer afnemen. Zeer tevreden met dit allemaal

Betrouwbare fijne garage

Fijne duidelijke adviezen, waarbij ook rekening wordt gehouden met wat er nodig is en ook wat er kan.

Klantvriendelijk met een goede servicehouding

Offerte opgestuurd en ter plaatse nog een keer doorgenomen. Nette vervangende auto meegegeven. Oplevering na 4 á 5 uur, werkwijze toelichting gegeven op gebruik. Een plaats die ik kan aanbevelen.

Zeer tevreden. Keurig bedrijf!

Ik ben altijd zeer tevreden

Nikolaus Ottostraat 3

8013 NG Zwolle