Geweldig, snel goed gemonteerd

Afgelopen donderdag heb ik gebeld met de vraag of zij de aankomende 2 dagen tijd hadden om een (afneembare) trekhaak onder mijn auto te zetten. De medewerker gaf aan dat hij zijn best ging doen, omdat hij afhankelijk was van het bedrijf die de trekhaken leveren. Met een half uurtje belde hij terug, ik had hem aan het werk gezet zei hij maar het was hem gelukt. De volgende dag was met een spoedzending alles binnen en konden we de auto brengen. Na een paar uur later zat de trekhaak eronder. Wat een top service en wat een vriendelijke medewerker.

Bijzonder tevreden

Vakkundige montage nieuwe trekhaak en duidelijke uitleg.

Goed geholpen, deskundig en flexibel

Prima en snel geholpen Heel klantvriendelijk allemaal

Gewoon nuchter bedrijf en prima service

Zeer goede ontvangst, snel duidelijk

Alles wederom perfect geregeld

Zeer deskundig en vriendelijk

Snelle service, gratis leenauto

Autoservice Abbink heeft op onze auto binnen een ochtend een trekhaak erop gezet. In de tussentijd kregen we gratis een leenauto mee. Zeker een aanrader!

betrouwbare garage en zeer behulpzaam!

Prettig geholpen

Vriendelijk, duidelijke uitleg, oplossing gericht, volgens de afspraak.

Vriendelijk, duidelijke uitleg, custom made oplossing. De werkzaamheden zijn geheel volgens afspraak uitgevoerd.

Uitstekende service van vakmensen

Uitstekende service, oog voor de wensen vd klant, betaalbaar en betrouwbaar

Perfect verlopen

Prima service en uitleg. Aanrader.

Snelheid, vriendelijk en ze doen wat ze beloven

Voor het aanschaffen van een afneembare trekhaak bij Abbink geweest. Offerte gevraagd en die had ik snel, afspraak gemaakt kon ook snel en binnen 1 week was het voor elkaar.

In een woord goed

Snelle reactie op vraag offerte . Werkzaamheden inmiddels uitgevoerd ,en voor zover ik het nu kan beoordelen goed.

Keurig nette montage volgens afspraak!

Het was eenvoudig om op korte termijn een afspraak te plannen. De trekhaak werd op afgesproken dag gemonteerd. Via een SMS kreeg ik bericht dat de auto in de loop van de middag gehaald worden en na een korte uitleg over het gebruik van de trekhaak kon ik weer huiswaarts. Kortom een klus volgens afspraak en na volle tevredenheid.

FANTASTISCH!

Ik heb alleen maar goede ervarfingen met deze mensen. Duidelijke uitleg, goede prijs kwaliteit verhouding, leuke mensen. Zit al 10 jaar bij deze garage en mijn auto rijdt altijd veilig op de weg.

echt geweldig!

Deze keer was er een onderdeel nodig dat pas na twee dagen geleverd kon worden. Gelukkig mochten we de vervangwagen zolang houden: echt geweldig!

Goed en netjes geholpen

Nog gebeld met advies dat volgend jaar mijn remmen moesten worden aangepakt zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan en kan dat wel waarderen!!. Gewoon fijne zaak om heen te gaan.

Fantastisch bedrijf waar de klant altijd geholpen en tevreden gesteld word

Vriendelijk, meedenkend leuk en goed personeel . Top

Toppers

Goede bezig, zo door gaan

goed geregeld

netjes geregeld

Altijd goed bij Abbink

Altijd tevreden hier. Gewoon mensen die weten wat ze doen.

Alles klopte. Prima service. Vriendelijke mensen

Uitstekend geregeld, afspraken goed nagekomen. Gewoon goed!

Helemaal goed, netjes uitgevoerd!

Prima werk geleverd. Alles netjes gedaan. Conform de afspraken! Goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Nikolaus Ottostraat 3

8013 NG Zwolle