Geweldig bedrijf

Leuk vriendelijk klantgericht bedrijf , waar je als klant fantastisch word behandelt en je auto vertroeteld. Snelle afspraken en adequate hulp.

Super goede service

Een heel goed contact gehad met de medewerker. Ze hebben de auto opgehaald bij de dealer en netjes afgeleverd inclusief trekhaak. Zijn er super blij mee.

Geheel naar wens

Alles mooi en netjes afgewerkt. Zeker een aanrader

alles volgens afspraak afgehandeld

alles volgens afspraak afgehandeld

Gastvrij en flexibel

Nadat de eerste trekhaak niet de juiste bleek te zijn werd alles in het werk gesteld het zo snel mogelijk in orde te maken.

super

Goed geholpen en snelle service prima prijs/kwaliteit

Vriendelijk en vakwerk tesamen

Ruime aandacht en tijd voor de klant.

Goede ervaring

Vriendelijk,netjes en correct

Goed en betaalbaar

Auto wordt goed en betrouwbaar onderhouden. Abbink heeft vakmensen en goede service.

Super goede service

Altijd goede service

Veel kwaliteit, service en vriendelijkheid

Goede uitleg van waarom iets vervangen moet worden.

Goed en fijn geregeld.

Doet wat beloofd is

Bij de afspraak en na montage duidelijke uitleg en leenauto mee.

top

nette service, goeie afhandeling , klantvriendelijk

Snelle en uitstekende service

Tijdens het maken van een afspraak werd er goed doorgevraagd naar mijn (toekomstige) wensen. De opties en de kosten zijn vervolgens goed geadviseerd en doorgesproken. Er stond een leenauto klaar en diezelfde dag kon ik mijn auto al weer ophalen. Vriendelijk personeel! Goed geadviseerd, doorgevraagd, super!

Supersnel en goede service

Afspraak was snel gemaakt allen conform offerte gedaan was een klein probleempje met de parkingcontrol maar dat hebben ze ook naar tevredenheid opgelost. Een leuk en service gericht bedrijf. Ik zou ze zeker aanbevelen bij mijn relaties.

Grote beurt

Prima service! Prettig contact.

Mijn ervaring is zeer positief

Goed service en vlotte afhandeling

PRIMA

PRIMA

is heel goed in monteren

mijn trekhaak is er heel netjes onder de auto gezet zonder gaten in de bumper temaken

helemaal goed

Afspraken goed gemaakt en nagekomen.

Goede en vriendelijke behandeling

Correct en vriendelijk geholpen met goede service en instructie.

Snelle reacties, vriendelijk personeel, goede kwaliteit

Goede service conform afspraak!

Trekhaak laten monteren. Keurig geplaatst en netjes uitleg achteraf.

Nikolaus Ottostraat 3

8013 NG Zwolle