1 klant minder door horken gedrag
Beste heer Abbink,
Ik had vandaag een afspraak bij Vaartland auto’s (welke in het zelfde pand zitten als uw bedrijf) Bij binnenkomst waren de verkopers van Vaartland in gesprek waarop ik mij meldde aan de balie. Wat ik niet wist was dat deze balie bij garage Abbink hoorde en niet bij Vaartland. Voor mij was het niet duidelijk, mede gezien dat het ongebruikelijk is dat het ene bedrijf zijn balie in de showroom van het andere heeft.
Na op het belletje gedrukt te hebben verscheen u achter de balie waarbij er amper een goeden middag vanaf kon. Nadat ik u vertelde waar ik voor kwam (ik zal het gesprek niet citeren, u was er bij) werd ik door u op zeer onvriendelijke zelfs iet wat agressieve toon en lichaamshouding te woord gestaan. Hierbij kreeg ik op ronduit asociale wijze te horen dat ik bij de verkeerde was en bij Vaartland moest zijn waarop u “mopperend” het kantoor in verdween. Ik was woest over de wijze waarop u mij te woord stond! Hierbij heb ik u verteld dat ik u een aso vond en mij niet normaal te woord stond. Hierop vloog de deur weer open en had oprecht het idee dat u mij aan zou vliegen gelukkig beperkte dit zich door mij het koosnaampje kale neet te geven en weg was u weer. Hierna heb ik u een grote klo***** genoemd en nog een paar aanverwante termen. Geen idee of u het hoorde maar het voelde wel goed
Wat ik uit uw frustratie opmaak is dat u regelmatig gestoord wordt door klanten van Vaartland. Ik begrijp dat dit heel irritant is en dat u daardoor zelfs geïrriteerd tegen mij reageert. De wijze waarop u dat nu deed gaat alle fatsoensnormen voorbij.
Geef het duidelijker aan dat scheelt u, uw klanten en die van Vaartland veel frustratie.
Ja ....ik ...wij zijn een klant van u. Ik ben nog nooit bij u geweest(vandaar het onbekende) mijn vrouw wel. Wij laten, of eigenlijk moet ik zeggen, lieten altijd een trekhaak bij u monteren onder onze nieuwe auto’s.
U zult begrijpen geen Abbink/ trekhaakcentrum.nl trekhaak meer onder onze auto’s...