trekhaak en fietsendrager

zeer snelle servies goede prijs en allemaal snel geregeld uitgebreid instructies wij zijn blij mee

Alles heel goed!

Snel en professioneel!

Goed en een snelle service.

Goed geholpen, duidelijk en een snelle montage.

Zeer positief

Prettig ontvangst en afhandeling bij het monteren van de trekhaak

Snelle persoonlijke service e. Benadering

Complete zorg voor mijn auto , van reparatie, keuring, onderhoudsbeurt tot advies!!

Wat een prettig en kundig team mensen. Doen wat er gedaan moet worden, informeren en desgewenst adviseren mij. En altijd in voor een gepast geintje.

Prima service,

Afspraken nakomen en goede service

Heel goed!

Cccc

Ongelooflijk goed en attent behandeld!

Ik kende bedrijf niet.. kwam daar, omdat ik een trekhaak wilde hebben om mijn auto... Dan is het fijn, wanneer je helder en duidelijk geholpen wordt... Alles op tijd... vervangende auto geregeld... Echt goede adviezen gekregen... helemaal top! Dan blijkt dit bedrijf op het gebied van mobiliteit ... praktisch alles kan bieden.... Zij gaan mij daar zeker terug zien!

Goede service.

Keurig en behulpzaam

Werd snel geholpen. Belden om de kosten door te geven en dat er eest wat besteld moest worden. Heb wel zelf de volgende dag gebeld of de auto klaar was.

uitstekend

ik ervaar het contact als uitstekend en mijn auto loopt weer als een zonnetje na de beurt met APK. Super! met vriendelijke groet, Yvonne Delgorge

Prettig en snel

goede kwaliteit. Kl;ant vriendelijk

zie boven

Snelle en correcte service

Goede begeleiding bij het maken van een keuze voor de juiste trekhaak. Tijdens montage is een vervangende auto beschikbaar. Montage gebeurt snel en netjes.

Top afhandeling motorstoring

Omdat de boordcomputer een motorstoring melding gaf en de auto soms overschakelde op veilige modus - met minder vermogen - had ik een redelijk accuut probleem. Bij Abbink kon ik direct terecht en hebben ze tot na sluitingstijd gesleuteld om een onderdeel te vervangen en me weer op weg te helpen. Super!

Top service

Snel en netjes de trekhaak gemonteerd, met duidelijke uitleg.

Geweldig!

boven verwachting GEWELDIG !!

duidlijke repratie-policy; eerst goede prijsopgave met telefonische toelichting en toen de auto het bij het afhalen niet goed deed is er direct na gekeken en een aanvulende reparatie uitgevoerd. tedven vervolgafsraak gemaakt voor vernieuwen banden, na duidelijk overleg en voorlichting hierover

Snelle APK en goede service

Fijne, vriendelijke en eerlijke mannen. Kreeg een auto te leen voor de tussentijd, binnen 3 uur was mijn auto APK gekeurd. Top!

Was goed

Zoals gewoonlijk prima

Duidelijke communicatie Geen onnodigheden Eerlijke prijs Snelle service Wat wil een mens nog meer?

Het monteren van een trekhaak verliep helemaal naar mijn wens. Er was sprake van een goede planning en men is zeer klantgericht. Zeer goede service ook na de montage.

Zeer vriendelijke vakman!!!

We zijn zeer vriendelijk geholpen en we hebben geduldige uitleg gekregen over de verschillende types en wat voor onze auto mogelijk was en het er het mooiste uit zou zien. Ik vond het een zeer behulpzame vakman met vriendelijk personeel we zijn erg tevreden

Goede service nadat trekhaak na 5 jaar was vastgeroest en de fabrikant niet thuis gaf.

Bij Abbink denken ze in oplossingen en niet in problemen. Ook nadat de wettelijke garantietermijn verlopen is leveren ze service. Een trekhaak via abbink is zeker een aanrader

Nikolaus Ottostraat 3

8013 NG Zwolle