Zoals altijd prima en snelle service.

Ik vind kwaliteit en service belangrijk en dat is precies wat ik krijg bij Autoservice Abbink. Ik laat daar voor twee auto's alle onderhoud en reparaties uitvoeren en dat wordt altijd prima gedaan, voor zover ik kan beoordelen minimaal zo goed als bij de merkdealer.

Bandenwissel snel geregeld

Ik kon vlot terecht voor een bandenwissel, dit was bovendien snel geregeld en tegen een scherpe prijs

• Prijs/Kwaliteit

Fijne garage en niet duur

Zou alleen handig zijn als hij wat meer leenauto’s had.

Goed geholpen,vriendelijk en professioneelrovesioneel

Communiceert helder en nemen hun taak serieus.

Goede en snelle service

Of het nu om een beurtje gaat, een paar banden wisselen of het plaatsen van een trekhaak, Je bent bij Abbink op het juiste adres!

Geweldig!

Fijn klantcontact. Was er voor APK keuring. Monteur vertelde dat er binnenkort wel kosten aan zat te komen. Dat is Service!! Ga er zeker weer naar toe en kan iedereen deze garage aanbevelen.

Service en klant gericht

Denkt mee met de klant en in oplossingen. Erg vriendelijk personeel en alle afspraken zijn probleemloos nagekomen. De passende leen auto is erg pretttig.

Goede uitleg, vriendelijk en vakkundig

Ik kwam hier voor de eerste keer en ondanks de drukte ben ik snel geholpen. Alles keurig afgewerkt en met uitleg

Zeer klantvriendelijk

Altijd meedenken en tot een oplossing komen. Oprechte en goede adviezen. Top garage!

Helemaal top

Ik werd goed voorgelicht over de aankoop en kon nog in dezelfde week terecht met de auto. Toen bleek dat ik me had vergist in de sluitingstijd werd ik vriendelijk gebeld. Er werd op me gewacht en ik kreeg netjes en vriendelijk uitleg over de gemonteerde trekhaak en fietsenrek plus het aanbod om terug te komen als er nog meer uitleg nodig is.

Wederom een snelle en professionele hulp.

Ik moest alleen maar even maar banden wisselen (zomer- naar winterbanden) maar ook dit was weer vlot en netjes geregeld. Jan bedankt.

Positief

Diagnose juist gesteld, klant vooraf geïnformeerd over de prijs, geen extraatjes bij ophalen van de auto. Kortom, zeer tevreden

Zeer tevreden, 10 sterren!

De 7-polige stekker van mijn fietsendrager werd snel vervangen door een 13-polig exemplaar. Scheelt gehannes met de verloopstekker. En dat alles voor een redelijke prijs. En dit is niet mijn eerste uitstekende ervaring met Abbink.

Top.

Onderhoudsbeurt, bandenwissel en beetje schadeherstel met prima communicatie!

Bij Abbink is de klant altijd koning!

Prima service. Deskundig en betaalbaar!

Professioneel, alles netjes afgewerkt, uitgebreide uitleg, duidelijke rekening.

Begrijpen heel goed wat de klant wil en voeren dat ook netjes uit. Was er voor het eerst voor een storing die mijn merkdealer niet kon vinden en daarna een grote reparatie. Voor storingsdiagnose moet je bij deze GMTO specialist zijn en nooit bij een merkdealer waar niemand deze opleiding heeft gehad. Bij deze dealer kom ik zeker weer terug.

uitstekend

Altijd klantgericht denken, ! Hoeft daarom niet altijd de goedkoopste te zijn! N.B. Aanhef: Beste van den Hoeven leest wat onprettig. Beste heer/mevrouw van der Hoeven komt wat vriendelijker over. Jammer dat gevraagd wordt, om met verwerking persoonsgegevens akkoord te gaan! Was het eigenlijk niet van plan om die alinea aan te vinken, maar wil oordeel over Autoservice Abbink wel graag kwijt! Anders zou het niet verstuurd worden!

Ík ben zeer tevreden over autoservice Abbink BV

Ik ben zeer tevreden over autoservice Abbink BV

Goede service en denken met je mee

Mijn ervaring met garage Abbink is positief. Als nieuwe klant en eerste kennismaking met de garage, positieve ervaring. Denken met je mee wat wel en niet noodzakelijk is qua onderhoud en reparatie, goed advies en vriendelijke medewerker!

Wederom snel en vakkundig geholpen

Even paniek met de wagen, diagnose was direct gedaan en de oplossing een dag later. Super!

Uitstekende service

Bedrijf levert uitstekende service. Denkt mee met de klant en neemt de tijd voor de klant. Doen alleen wat nodig is. Geen flauwekul.

Weer prima geholpen

Grote beurt, apk en wat reparaties. Auto rijdt ondanks zijn leeftijd weer super,

Snelle en goede service!

Ik kon dezelfde dag nog terecht, s middags stond de auto al weer klaar!

Vakkundig, meedenkend en snelle service

Vakkundig, meedenkend en snelle service