Voor mij geen andere

Ik kom al jaren bij Abbink Autoservice. Goede, snelle service, geen gedoe met onverwachte kosten, want communicatie is ook super. Ook geen onnodige reparaties, die in het verleden bij andere garages nog wel eens "nodig bleken"... Eerlijk, snel, vriendelijk en goed geprijsd. Ik heb geen redenen om ergens anders naartoe te gaan.

Eerlijke en fijne mensen

Voor mij is dit de vaste garage geworden. Eerlijk over adviesgeving en de kosten vallen vaak lager uit dan wat er voorspeld is.

Goed en vakkundig.

Ik kon de auto de dag ervoor brengen omdat ik op de dag van de montage 's ochtends niet kon.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd betrouwbaar en afspraak is afspraak

Auto voor de kids gekocht en door Jan en zijn team laten nakijken. Goed advies wat noodzakelijk is en gelijk 4 nieuwe allseasons banden er op. Goed en netjes uitgevoerd en fatsoenlijke prijs.

Fantastische service

Ik had pech, had de auto direct nodig en ben vervolgens enorm goed geholpen bij een spoedklus.

Snel geregeld

De offerte was helder. De afspraak snel en helder geregeld. Leenauto beschikbaar. Na een halve dag was het al klaar.

• Prijs/Kwaliteit

Prima service. Doet er alles aan om de klant tevreden te stellen.

• Prijs/Kwaliteit

Vakkundig geholpen, en zeer snel.

Goed bedrijf

Goede service en aardige mensen..

Prima geholpen

Goed geholpen conform afspraak.

• Prijs/Kwaliteit

Goed geinformeerd en goed geholpen met een probleem. Verkoper bleek betrokken en beslist het probleem op te lossen

• Prijs/Kwaliteit

Betrouwbaar en goede service.

Garage Abbink doet wat ze belooft, legt goed uit wat er aan de hand is, voert deskundig uit.

!zoals altijd uitstekend

klantgerichtheid, snelheid, deskundigheid

• Prijs/Kwaliteit

Snelle en kwalitatief goede service

Deskundig en snelle service van afspraak tot oplevering

• Prijs/Kwaliteit

Trekhaak prima gemonteerd en goed uitgelegd

• Prijs/Kwaliteit

Wederom een snellen en professionele hulp.

Jan staat altijd klaar. Ook deze ad hoc reparatie werd even tussen de bedrijven door verricht. Hulde met bloemen.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd correct en fijne service

Zie boven!! Kan e-mail adres niet aanpassen!!

Zoals altijd top service

Persoonlijk, correct en goed.

Slecht

Ondanks de beoordelingen van mijn auto ter plekke, kreeg ik een verkeerd advies en men laat mij met de problemen zitten.

Uitstekend geholpen

Ondank hitte en drukte snel en goed geholpen. Storing gedetecteerd en meteen verholpen.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd super goed geholpen. Aanrader.

Onze ervaringen zijn altijd super goed.

Tevreden

Voor ons is dit een nieuwe garage. We kwamen 'binnen' via een actie van de verzekeringsmaatschappij waar onze auto verzekerd is. Aardige, behulpzame en kundige monteurs stonden klaar om hun werk te doen. De auto heeft naast de APK een grote beurt gehad. De factuur loog er niet om maar de duidelijke uitleg maakt dat we niet het gevoel hebben dat we bekocht zijn. Toen de auto de week na de APK/grote beurt ineens een storing gaf zijn we meteen naar de garage gegaan en werden we snel en vakkundig geholpen. Wat ons betreft komen we volgend jaar terug.

• Prijs/Kwaliteit

Toppers die daar werken echt. iedereen doen hun best om zsm alles in orde te krijgen en de klant tevreden te houden. Hardwerkers!

Elke keer fijne service

Fijne medewerkers en goede service

• Prijs/Kwaliteit

Professioneel bedrijf met goede service

Keurig en prettig geholpen. Eerst netjes alles overlegd en uitgelegd. Snel probleem opgelost. Twee auto’s in onderhoud en dik tevreden.

Nikolaus Ottostraat 3

8013 NG Zwolle