Laden reviews...
73 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke en behulpzame personeel en snelle, betrouwbare reparaties. Duidelijke communicatie en eerlijke prijzen komen veel terug in de reviews. De ervaringen suggereren betrouwbaarheid en professionaliteit, met aandacht voor nazorg indien nodig. Samengevat levert Abbink consistente kwaliteit bij elk bezoek.
Alles volgens plan, goede service!
21 July 2026
William
Grafhorst
Wij werden goed geholpen en snel . Personeel altijd even vriendelijk . Ik vind hun een aanrader als je problemen hebt met je auto .
20 July 2026
Daniëlle
Zwolle
Bij het monteren van de trekhaak, achterlichtunit gebroken, nieuwe besteld, bleek de verkeerde te zijn. opnieuw achterlichtunit besteld, volgende dag geleverd. toch snelle service!!!
19 July 2026
Henk
Kampen
Nvt
15 July 2026
Theo
Zwolle
Hier kunnen ze zich goed inleven in het probleem van de klant. Ondanks dat ze geen tijd hadden hebben ze toch de reparatie aangenomen. Een klus van 2 uur waar ze eigenlijk geen tijd voor hadden, maar toch erbij hebben kunnen pakken. Een gratis leenauto mee en werd 2x teruggebeld om me bij te praten over de stand van zaken van de reparatie. Super klantgericht!
11 July 2026
Feitsma
Zwolle
Prettige ervaring met een vriendelijke en een professionele benadering.
8 July 2026
Jan
Zwolle
Bezoek ivm aanpassen software na storing ivm plaatsing trekhaak. De aanpassing is kosteloos uitgevoerd. Eenvoudige maar keurige ontvangst.
5 July 2026
Teus
Zwolle
Snelle en goede service! Aanrader!
29 June 2026
Sab
Zwolle
Gemoedelijk ontvangst, goede service!
27 June 2026
Sietse
Zwolle
Goed geïnformeerd, en netjes gebeld als de auto weer klaar is, netjes afgeleverd.
21 June 2026
Roelof
Zwolle
Uiterst bereidwillige, vriendelijke, meedenkende en vakkundige service
21 June 2026
Paula
Zwolle
Alles volgens afspraak uitgevoerd. Top!
20 June 2026
Hans Schuuurman
Zwolle
Vlotte afspraak. Duidelijk uitleg. Met een glimlach auto gemaakt en probleem opgelost met goede adviezen ten aanzien van evt toekomstige slijtageproblemen. Weer prima
19 June 2026
Robert
Zwolle
Ik kreeg goede uitleg wat er aan de hand was en wat er gedaan moest worden en waarom. Ik werd qua kosten goed op de hoogte gehouden. Dit bedrijf is zeker een aanrader. Ik kom hier al 20 jaar en ben nog nooit ontevreden geweest.
5 June 2026
arthur giskes
Lekker makkelijke garage.
30 May 2026
Leo
Zwolle
Youri was super behulpzaam en ze hebben meer werk aan mijn auto gehad, dan vooraf gedacht, maar ik heb al die tijd een leenauto ter beschikking gekregen en ze hebben de werkzaamheden uiteindelijk perfect uitgevoerd.
21 May 2026
Berry
Zwolle
Mijn ervaringen met Abbink zijn al jarenlang zeer positief
12 May 2026
Dick
Zwolle
Ze staan altijd klaar voor hun klanten. Ze helpen en denken mee en zorgen er echt voor dat je altijd met een gerust hart in je auto of bij ons het geval camper op de weg kan.
7 May 2026
Anneclaire
Zwolle
Ik kon op korte termijn een afspraak maken. Auto was op tijd klaar en zonder gedoe en/of meerkosten zijn nog kleine reparaties verricht.
5 May 2026
Leo Smid
Zwolle
Over het algemeen tevreden. Afwerking had in mijn ogen beter gekund. D.w.z. het hitteschild van de uitlaat is slordig in gezaagd, hetzelfde voor stuk kunststof onderkant van de bumper. Zit niet in het zicht maar toch. Kwaliteit van de trekhaak is zozo (denk aan 13 polige stekker, kunststof voelt niet degelijk aan). Merk is Brinks, had hier betere kwaliteit van verwacht. Ben overigens Westfalia gewend (top produkt). Ondanks dit wel tevreden en aanbeveling waard.
24 April 2026
Wilfred
zeer prettig
23 April 2026
Wim
Nunspeet
Positief ze zijn kundig en niks is ze teveel
22 April 2026
Henk
Zwolle
Keurig netjes gewerkt conform afspraak.
21 April 2026
Johan