goede service, goed behandeld

Vriendelijke ontmoeting, ook w.b leenauto . Men was zeer geduldig, Er werd bijv.veel tijd besteed ad uitleg over de werking vd auto en \'t doornemen vd diverse vragen onzerzijds was heel duidelijk.Nog bedankt voor de mooie witte rozen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Bij Sels een gebruikte Volvo gekocht. Vriendelijke en behulpzame mensen. Bij aflevering netjes alles uitgelegd en met een grote bos bloemen naar huis gegaan.

Prima service,mooi familiebedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

Echt een opvallend goede ervaring!Ik heb hier zojuist een auto gekocht op basis van een oprecht en kundig advies. De service is bijzonder. De auto is kostenloos thuisgebracht omdat mij dat beter uitkwam.(100 km verderop) De laatste aanpassing nog snel geregeld. Alles perfect uitgelegd over de auto en ik mag altijd contact opnemen als ik nog vragen heb. Een verademing om met deze mensen te werken. Dank!

goede service, goed behandeld

De mensen van Sels kennen hun vak, zijn klantvriendelijk en behulpzaam en doen wat ze beloven.

goede service, goed behandeld

Duidelijk in communicatie, goede nazorg en warm familie bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

ik had een probleem met de sensor van mijn axiam buiten tempratuur ik gelijk langs bij sels en gelijk gereparreerd

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

Na wat tegenslag vandaag me aixam opgehaald,zowel vader als zoon echt top goed opgevangen goed overleg en de verrassing was helemaal groot toen ons veilige km gewenst werden en ik ook nog een super mooi boeket bloemen kreeg

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

alles goed geregeld, top bedrijf!!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

supergoed en klant vriendelijkheid

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Ik had nog nooit van het bedrijf gehoord. Was op zoek naar een automaat en auto met hoge instap en toch ook wat ruimte ( ouderdom komt met gebreken rug en voetklachten, nee geen 90 maar 60 jaar ). Ik kwam uit op een Skoda Roomster automaat maar valt niet eens mee, ik wilde de 1.6 16V hebben. In het noorden van het land en het oosten zag ik wel wat maar dat lijkt mij niet handig in geval met eventuele problemen. Via internet ( weet niet eens meer welke site, had er zoveel bekeken ) kwam ik bij Sels terecht. Wil er ook nog bijzeggen dat het mijn hobby niet is een auto kopen, ben al wat ouder en heb de tijd nog mee gemaakt dat op elke hoek wel een firma list & bedrog zat. Plus een auto is voor mij niet meer als een vervoermiddel. Maar geen vergissing ik ben een piet lut, alles moet in orde zijn, en ik hou het ook op orde vrouw rijd er ook mee en kleinkinderen zitten soms achterin. Sels had precies staan wat ik zocht, kleur ook in orde soort zilvergrijs zie je het vuil niet zo, zwart is mooier maar te besmettelijk. Eerst maar eens kijken had er nog nooit ingezeten laat staan rijden. Maar hopen dat het niet van die opdringerige hijgers zijn, houd ik niet van. Dus niet integendeel, uiteraard de vraag of ze konden helpen, ik legde mijn verhaal uit en ( de auto stond buiten ) kreeg de sleutels en kijkt u maar op u gemak en liet ons met rust de jongeman het is vader en zoon. Na het nodige gesnuffel voelen zitten goed kijken, een proefrit gemaakt. Mijn vrouw en ik waren er eigenlijk al uit, maar toch maar een nachtje over slapen even laten bezinken, wat totaal geen probleem was ook geen dreigen van weg is weg. Uiteraard wat overleg ( met koffie ) alles vrijblijvend en naar huis. Volgende dag terug oude auto kon ook ingeleverd worden garantie kan je zelf bepalen er zijn wat keuzes maar dat is voor ieder persoonlijk wat hij doet of wilt. Om het niet al te lang te maken, een week later de auto opgehaald de oude ingeleverd de papierhandel in orde gemaakt ( de auto stond er als nieuw bij gepoetst en al ) vrouw een bloemetje en nog foto van het gebeuren klaar. Bijna een week verder nu fijne auto rijd geweldig, zal misschien ergens diep in het land een paar euro goedkoper zijn maar deze mensen zijn te vertrouwen en de service petje af. Ik krijg er niets voor maar menige dealer of autobedrijf kan daar nog wat leren, ik zou bijna plezier krijgen in het kopen van auto\'s. Maar dat denk ik niet hoop er de komende 10 jaar weer van af te zijn de goede service ten spijt. Wat mij betreft een aanrader Sels Auto\'s, dat is heel wat voor een pietje precies.

perfect, zeker aan te bevelen

Dit jaar voor het eerst bij dit bedrijf mijn onderhoud en apk laten doen. ik ben erg tevreden met de service en kom zeker terug.

Top bedrijf!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Occasion aankoop. Na anderhalve maand storing in het elektronisch circuit. Een verborgen gebrek. Slechts na intensief aandringen medewerking bij het zoeken van een oplossing. Starre opstelling en trage afhandeling ervan . Zeer beperkte coulance mbt de kosten van de reparatie.

• Deskundigheid N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Super goed en vakkundig bedrijf. Ze bieden hele goede service en zijn erg klantvriendelijk. Ik wou graag velgen onder mijn auto. Die waren de volgende dag al binnen. En nog diezelfde dag zaten ze onder mijn auto. Ik ben er erg tevreden over.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Edisonweg 16 A