Prima begeleiding en planning.

Vanaf de eerste kennismaking les tot en met het examen super begeleiding en planning.

Professioneel en kwalitatief erg goed

Bij Hartel kon ik heel flexibel mijn uren inplannen om mijn studie heen, je kunt aangeven of je steeds bij dezelfde instructeur wilt of wilt wisselen en hoe lang je les wilt. De instructeurs zijn aardig, geduldig en geven goede/nuttige feedback. Je wordt niet gezien als nummertje maar echt als persoon! Zorg dat je zelf goed aangeeft wat wel/buet werkt voor jou en dan houden ze daar rekening mee. Erg tevreden.

Top rijschool

Marten bedankt. Leerzaam geduldig en gezellig.

Gezellig, en goed opgeleid.

Beide motorrij instructeurs hebben veel ervaring. Ze leiden je op om meer te kunnen dan het examen vereist. Hierdoor ben je goed voorbereid op beiden examens. Daarnaast is het ook gezellig en leggen ze alles duidelijk uit, ook zijn ze erg geduldig. Samengevat, top!

Fijne sfeer, rustig en goed les gekregen

Aan te raden!

Top instructeurs en super fijn gelest

Echt een goede rijschool. Goed meedenkend. Fijn gelest/gereden, en ook echt goede uitleg over wat wel te doen en wat niet. (en waarom)

De lat wordt hoog gelegd waardoor het bij het examen alles meevalt!

Een heldere duidelijk dagcursus waarbij alles aan bod komt, ik beveel Hartel zeker aan voor het behalen van het BE rijbewijs!

Echt leren (motor-)rijden

Ik ben heel blij en tevreden over de lessen en begeleiding. Je word uitgedaagd om niet voor een zesje te gaan, maar voor een minimale acht, waardoor je met vertrouwen op je motor stapt.

hele fijne rijlessen gehad.

tijdens mijn lessen werd ik steeds zelfverzekerder en zelfstandiger achter het stuur dankzij mijn goede rijinstructeur.

Zorgeloos leren motorrijden!

Vanaf contactmoment 1 is bij Hartel alles duidelijk. Planning en informatie wordt zorgvuldig gedeeld. Met Marten op de motor is het top! Marten leert je dat motorrijden echt leuk is en vanuit dat oogpunt komt de rest vanzelf (uiteraard gepaard met kundig advies)! Alle examens in 1 keer kunnen halen! Laura, Marten en Rick bedankt!!

Goeie rijschool, leuke instructeurs en goed contact van de rijschool met de leerling

Geweldig snelle manier van leeren .

Mijn ervaring is dat de mensen die er werken door vuur willen gaan, om je te helpen en te ondersteunen. Ze staan voor je klaar en wilen altijd een oplossing geven als je ergens mee zit, of een probleem hebt. Hartel geeft een snelle en duidelijke manier van leeren.

Helemaal top!

Heel goed, direct en vriendelijk geholpen!

Hele prettige rijschool

Ik heb afgelopen maanden bij Hartel Rijopleidingen mijn motor rijbewijs behaald en dit is mij zeer goed bevallen. Er heerst een hele fijne sfeer met de instructeurs wat je lessen ten goede komt. Als ik in de toekomst nog een rijbewijs nodig heb ga ik zeker weer naar Hartel Rijopleidingen. Marten bedankt voor alle prettige lessen!

De manier van les geven aangepast op persoon

Ik kwam met een probleem met vrouwen in mijzelf. Met een nare ervaring van een anderen rijschool. Er is begrip voor de situatie en er is geluisterd naar mij. Ze hebben mij een fijne instructeur toegewezen, hij heeft mij geholpen met het vertrouwen terug brengen in mijn rijden.

Veel geleerd en aardige mensen, echt een aanrader

Het is me allemaal goed bevallen. Fijne leeromgeving om je rijbewijs te behalen.

Uitstekende service/ begeleiding

Echt een top rijschool! Ben blij dat ik bij hun mijn motorrijbewijs heb gehaald.

Fijne rijschool

Super fijne rijinstructeur voor mijn trailer, nam de tijd om dingen uit te leggen.. Zeker een aanrader

Eindelijk gehaald dankzij Hartel

Na aanschaf van een elektrische auto toch gegaan van voor een automaat-rijbewijs bij Gonnie van Hartel. Voelde me meteen op m’n gemak, dat maakt het lessen een stuk gemakkelijker. Getwijfeld tussen een faalangst examen en een gewoon examen, maar Gonnie overtuigde me dat ik het gewoon kon, dus ben ik voor een gewoon examen gegaan. Wat was ik enorm gespannen! Ik hield het bijna niet door de zenuwen maar gelukkig ging haar stem met het rijden door m’n hoofd: veilig rijden, dat is het belangrijkst, dan maakt het niet uit als je een keer verkeerd rijdt. En zo geschiedde gelukkig, want in 1x GESLAAGD! Nu heb ik er na een maand al vele kilometers opzitten. Dank Hartel!

Fantastische dagopleiding BE gehad

Pieter heeft me goed opgeleid, het was even wennen na 38 jaar B rijbewijs. Ik kon merken dat de ervaring bij Hartel volop aanwezig is. Ik zou het zo weer doen

Erg tevreden

Snelle communicatie en overzichtelijke mails. Instructeurs zijn ervaren, vriendelijk en geduldig. De motoren worden goed onderhouden en er is genoeg ruimte om hier en daar lessen in te plannen wanneer het jou uitkomt.

Uitstekende lessen en begeleiding!

Uitstekende lessen en begeleiding!

Kundige instructeurs en nog aardig ook

Met nul motorrijervaring en even wennen zit ik na de motorrijlessen van Marten en Rik nu met vertrouwen en plezier op de motor.

Met veel plezier gelest!

Na een minder goede ervaring bij een andere rijschool ben ik bij Hartel gaan lessen. Hier werd ik goed ontvangen. Het contact is super goed en snel. Er wordt met je meegedacht in mogelijkheden. De lessen waren afwisselend en professioneel.

Heel veel geleerd!

Ik dacht dat haal ik wel in 10 lessen maar zo werkt het niet. Ik heb veel geleerd en lol gehad. Goede klik met de instructeurs. Erg gericht op veiligheid. Ik ga met een zeker gevoel ritten naken nu ik mijn rijbewijs heb.

Smaragd 41

3893 EP Zeewolde