Prima basis om aan E achter B het examen in te gaan

Ging snel en soepel. Prima rijschool

Fantastisch!

Ik volgde een eendagscursus BE rijbewijs. Wat heb ik veel geleerd in korte tijd en wat een gezellige en bekwame instructeur. Erg blij dat ik in een keer geslaagd ben, bedankt!!

Super leuke en leerzame dag gehad en geslaagd (BE)

Hadden snel plaats Goedkoper dan andere rijscholen Goede en leuke instructeurs Duo pakket BE genomen samen met mijn broer. Om en om rijden. Beide geslaagd.

Top instructeurs!

Dit zijn erg goeie instructeurs en weten heel goed hoe ze ervoor moeten zorgen dat jij slaagt.

Top dagcursus, in een keer geslaagd

Top dagcursus, in een keer geslaagd

Vooruitgang en plezier

Leuk om te leren en je leert ook veel en het is gezellig tegelijk

Top bedrijf

Goede instructeur, heel veel geleerd in een dag en in 1 keer geslaagd

Als een mietje erin, als een held eruit...

Super goed deze school.

Mijn ervaring is super goed

Erg goede begeleiding en uitleg ter voorbereiding van het E achter B examen

Erg goede begeleiding en uitleg ter voorbereiding van het E achter B examen

Bijzonder

Mijn ervaring met Hartel omschrijf ik met het woord “bijzonder”. De rij instructeur is van ongeveer 25 lessen, 3x optijd gekomen. Daarnaast is het regelmatig voorgekomen dat de rij instructeur rookpauzes is gaan nemen tijdens de rijles. Bijzonder als je het mij vraagt! Ook zijn we regelmatig naar het huis van de rij instructeur gereden, waar hij koffie is gaan zetten en naar de wc ging. Dit ook tijdens de rijles! Daarnaast roddelt de rij instructeur over zijn andere leerlingen. Dit kan ook niet de bedoeling zijn lijkt mij. Ik laat het hier bij, want ik wil er wil er geen moeite meer in steken. Ik heb het namelijk wel in 1x gehaald, dus hij zou toch wel iets goed hebben gedaan.

Snel lessen kunnen plannen en geslaagd!

Nadat ik me had ingeschreven kon ik snel mijn lessen inplannen en het examen. Ook het herexamen en de lessen daarvoor waren snel geregeld. Zo kon ik vlot door en veel leren.

Prima!

Prettige instructeurs en goede begeleiding met als streven om je echt een goede bestuurder te maken en niet alleen je examen te halen.

Erg behulpzaam en de instructeur weet goed wat ie moet doen om je dingen aan te leren.

Instructeur is erg behulpzaam, weet wat ie moet doen om jouw een oefening aan te leren. Is altijd erg gezellig.

In één keer geslaagd! Enorm tevreden!

Binnen 1 dag mijn BE rijbewijs gehaald. Een echte aanrader!

Geweldig fijne motorrijschool, een échte aanrader!

Ik heb de afgelopen periode de lessen voor mijn motorrijbewijs mogen volgen. Goede begeleiding van ervaren instructeurs. Heldere communicatie waardoor het plannen van de lessen fijn verliep. Bedankt rijschool Hartel!

Top rijschool!

Nadruk ligt niet op het halen van het pasje, maar op het veilig leren motor rijden. Veel geleerd en goede tips gekregen, daarnaast ook heel gezellig geweest en veel plezier gehad. Aanrader!

In 1x geslaagd voor mijn motorexamen

Ik heb zeer fijne, prettige lessen van Marten gekregen. Eerlijk, oprecht, verteld je veel onder het rijden. Veel geleerd! Dank ! Gr Mandy

Marten en Rick zijn top!

super begeleiding gehad

Kundige en fijne instructeurs

Je krijgt les van gemotiveerde en kundige instructucteurs

Top service, snelle reactie en meedenkend

Door het snelle reageren en het meedenken in opties om mijn rijbewijs snel te halen voordat mijn theorie verliep heb ik het binnen een maand kunnen halen! Erg fijn dat ze dachten in oplossingen. Haci was een hele fijn instructeur. Nam de tijd on dingen uit te leggen en was direct. Kortom, een top ervaring!

Goede, enthousiaste begeleiding

Met enthousiasme werd ik begeleid tot een positief eindresultaat!

Top opleiding

was prima

het was nogal lang: 5 uur concentratie, maar ben blij dat het gelukt is

Hartel zeker een goeie rijschool in mijn ogen. De communicatie is erg duidelijk en ze houden veel rekening met persoonlijke kwesties. De rijinstructeurs zijn erge vriendelijke mensen die dit werk oprecht leuk vinden dat zie je binnen 1x aan de houding en de enthousiasme die ze uitstralen.

Smaragd 41

3893 EP Zeewolde