uitstekend

Zeer fijne rijschool, goede begeleiding !

Super lessen, goede rij instructeur en beide exames in 1x

Super rijschool, Lessen worden goed bijgehouden en je word persoonlijk verbeterd op de punten waar dit nodig is. Duidelijke communicatie, goede wijze van lesgeven, juiste materiaal zorgde ervoor dat ik voor beide examens in 1 keer geslaagd ben. Kortom ik raad iedereen deze rijschool aan voor een goede, persoonlijke en vooral succesvolle motorrijlessen en uiteindelijk natuurlijk je rijbewijs.

Helemaal top!

Mijn motorrijbewijs (AVD) in 1 x gehaald dankzij de goede en duidelijke lessen die ik gehad heb. De instructeur is dan ook ook een Prof die op een overtuigende manier les geeft. Tevens was er ruimte voor humor en hebben daardoor ook veel gelachen. Ook de planning en inroosteren van de lessen is uitstekend verlopen. Ik ben blij dat ik mijn rijbewijs in 1x heb weten te halen maar zal de lessen missen. Kortom, helemaal top en bedankt Marten!

Op een hele fijne wijze heel goed les krijgen

Goede lessen op een fijne wijze. Communicatie is snel en verloopt prettig evenals de administratieve afhandeling.

Fijne rijschool!

Fijne rijschool waar alles duidelijk is. Hele fijne instructeur en goede motors

Vriendelijke, duidelijke en rustige rij opleider

Ik vond het fijn om via hartel mijn rijbewijs te halen! Marten is een erg professionele en relaxede kerel ;) Ik heb hem als erg prettig ervaren! Laura reageerde snel op vragen wat betreft betalingen/planning. En heeft voor mij een mooie verkorte planning kunnen maken! Nogmaals heel erg bedankt voor het meedenken! Ik raad jullie zeker aan

Gezellig, duidelijk en leerzaam

Het was een leuke periode en alles gaat met kleine stapjes waardoor het overzichtelijk en duidelijk blijft.

Fantastische rijschool. Leren je veel en helpen je goed. Ben na paar maanden in 1x geslaagd!

Prima rijschool.

Prima rijschool.

Goede lessen en lekker duidelijk

Goeie leerzame lessen en vriendelijke instructuur

Gezellige dag en vervelend goede instructie!

Gezellige dag en vervelend goede instructie! Snel vinger op zere plek en daarmee heel gerichte instructie op kansrijk examen. Prima!

Fijne rijschool met prettige rij-instructeur en goede communicatie

Bij Hartel is er oog voor de klant. De communicatie en planning loopt gestructureerd door Laura, waar je altijd terecht kan met vragen of onduidelijkheden. De lessen zijn prettig met Marten als fijne rij-instructeur. Zo wordt je als het kan ingedeeld bij een andere kandidaat met ongeveer hetzelfde niveau. Er wordt serieus les gegeven maar het kan ook gezellig met wat grapjes. Al met al zeker een rijschool die ik voor motorlessen al bij meerdere mensen heb aangeraden!

Zeer prettige rijschool, leuke en goede instructeur, zeker aanrader!

Ik heb mijn AVB en AVD examens in één keer gehaald. Zeer prettige instructeur die je op een relaxte doch goede manier leert motorrijden: hij staat open voor een geintje. Daarnaast geeft hij heldere en duidelijke instructies, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Tijdens de les periode werden er duidelijke afspraken gemaakt en verwachtings patronen uitgesproken. Heldere communicatie. Je lest met maximaal 2 personen. Lessen duren 1 of 1,5 uur. Was heel erg goed te spreken over de algehele gang van zaken. Ik heb oprecht genoten van iedere rijles, en ga nu genieten van mijn rijbewijs! Groet, Richard

Een erg prettige, persoonlijke en leerzame tijd.

De eerste les was al echt een feestje, meteen toen ik instapte was ik op mijn gemak. Heel fijn dat je persoonlijk contact hebt met de instructeur/instructrice, waardoor je makkelijk afspraken kan maken. De lessen waren altijd erg prettig en er werd telkens goed gekeken en bijgehouden hoe ver je was. De opbouw naar volgende stappen ging heel geleidelijk wat voor rust zorgde. De laatste week voor mijn examen had ik nog een paar lesuren te gaan, en door omstandigheden van mijn instructrice had ik niet de mogelijkheid om met haar de lessen af te maken. Ik kreeg een vervangende instructeur en vond niet dat hij aansloot op mijn vorige instructrice wat mij echt niet op mijn gemak stelde. Ik had nog een week te gaan en er werden mij opeens andere dingen verteld, wat voor mijn gevoel gelijk moet lopen binnen de rijschool. Wat ik ook snap is dat elke docent anders les geeft, maar het had zeker beter op elkaar aan kunnen sluiten. Maar over het hele geheel heb ik een toptijd gehad.

Ontzettend goede rijschool!

Ik heb de rijopleiding bij Hartel heel fijn ervaren. Als er dingen zijn waar je tegen aan loopt pakken ze dat heel goed op, ze leggen alles goed uit en begeleiden je heel erg goed naar je examen toe. Een aanrader dus!

Was een super gezellige 3 uur les en ook nog geslaagd!! Top

Gezellige, nuchtere instructeur die wel van een lolletje houdt. 3uur les waar hij mij er doorheen heeft getrokken en ik vervolgens ben geslaagd.

Professionele kennisoverdracht tijdens goede lessen

Heel fijne rijschool: betrouwbaar, professioneel en leuk in de omgang met jongeren.

aardige mensen duidelijke uitleg erg behulpzaam

fijne ervaring raad de rijschool aan ik heb een brommer rijopleiding gevolgd top

Top, veel van Marc geleerd op een relaxte manier

Veel van Marc geleerd op een rustige manier

Goede ervaringen en korte lijntjes......

Waar een andere rijschool niet of nauwelijks reageert reageren ze bij Hartel heel snel. Handige app waar alles duidelijk en overzichtelijk is. Elke les is weer genieten!

Top rijschool!

Na 42 jaar toch nog besloten om mijn motor rijbewijs te gaan halen. Ik kwam bij Hartel terecht via een collega. Marten, de ervaren instructeur neemt flink de tijd voor je, heeft humor en is relaxed. Ook de planning bij Hartel is erg goed geregeld. Vandaag geslaagd voor mijn AVB. Op naar de AVD.

Goeie duidelijke opleider

Goeie communicatie met Laura, niets op aan te merken. Marten is een fijne rustige mentor, en legt duidelijk uit. Erg fijn om het van hem te leren! We gaan snel verder met het avd!

Goede rijschool

Ik kon meteen terecht, terwijl andere rijscholen een wachtrij hadden. Ze namen de tijd voor me. Ik had een goede duidelijke maar ook vriendelijke instructrice.

Goeie en duidelijke rijschool.

Ik beveel deze rijschool zeker aan! Het is een goeie rijschool met een rij instructeur die de tijd voor je neemt.

Beter kon het niet zijn

Hartel heeft mij erg goed geholpen, het is altijd gezellig tijdens de lessen en je leert tegelijkertijd ook erg veel! Echt een aanrader voor mensen die nog een rijschool zoekt.

Smaragd 41

3893 EP Zeewolde