Als ze geld willen weten ze je te vinden, maar naar een gezamenlijke oplossing zoeken niet.

De rekeningen werden altijd ruim op tijd gestuurd. Ik heb de rijschool gebeld, omdat ik problemen had rondom mijn instructeur en de manier van lesgeven. Ik heb 9 lessen gehad waar ik niks in heb geleerd en alles verkeerd deed. Mijn nieuwe instructeur moest mij de gehele besturing van de auto opnieuw aanleren. Ik vroeg of ik 2 lessen vergoed kon krijgen, omdat ik mijn geld gewoon heb weggegooid. Dit werd direct afgekapt en er werd door de eigenaar vermeld dat ik er nog vroeg bij was en geluk moest hebben. Andere leerlingen hebben soms veel meer pech… Er werd geen moeite gedaan in het zoeken voor een oplossing die ons allebei zou helpen. De rij instructeurs zijn erg aardig maar de eigenaren hebben een unieke manier van zaken doen.

Uitstekend uitgelegd

Was een leuke ervaring om bij hartel lessen te volgen

Fijne lessen gehad!

In 1x mijn rijbewijs gehaald bij Hartel. Fijne ervaring gehad en goeie lessen. Bedankt Marc, Laura, Ronald en Pieter!

Top service

Super fijne rijinstructeur

Goeie hulp/ondersteuning

Erg goede motorrijlessen gekregen.

Ik heb deze rijschool in eerste instantie gekozen omdat ik na het zakken van mijn eerste AVD examen pas na 4 maanden weer op mocht komen. Bij Hartel was het met geluk 4 weken later. Heb maar 2 lessen gevolgd en kreeg erg goede tips mee voor mijn herexamen. Nu wel geslaagd en dus klaar om te rijden voordat het mooie weer begint.

Hele fijne rijschool, ik heb mijn beide praktijkexamens voor de motor in een keer gehaald. Instructeurs zijn vriendelijk, bekwaam en hebben veel ervaring die op een toegankelijke manier word overgedragen. Ik heb zelf gelest bij 4 verschillende instructeurs. Bij elke instructeur ligt de focus in de les op iets anders waardoor ik alle kanten van het motorrijden heb kunnen leren en goed voorbereid naar de examens kon. Al met al een hele goeie ervaring hier gehad!

Ik heb mijn BE rijbewijs behaald bij Hartel rijopleidingen

De Les van Laura heb ik als zeer prettig ervaren. Geduldig en rustig heeft zij mij tips en tricks gegegeven. Deze les heeft mede gezorgd voor een positieve uitslag.mijn BE rijbewijs in de pocket. Bedankt!!!

fijn

goede instructeur die aanvoelt wat er nodig is

Aardige, beleefde mensen. Goede uitleg!

Heel fijn en duidelijk

Het was een hele mooi ervaring. Er werd goed uitgelegd. En word vervelend waar je op moet letten en wat je goed doet en de dingen die je wat minder goed doet. Ik zou het graag aanbevelen.

Fantastische ervaring met top instructeur

Ik kreeg voor het BE rijbewijs Pieter als instructeur voor de rijlessen. Pieter was zeer goed in de uitleg en had nuttige tips na een goede ochtend oefenen was het examen in de middag en dat verliep dankzij de lessen van Pieter goed

Uitstekende leerervaring van Pieter topper

Goed ben ik voorbereid op mijn brommer praktijk examen. En dus met vlag en wimpel geslaagd!

Rustige uitleg, duidelijke communicatie, aardig personeel

Samen met m’n vader voor het BE rijbewijs, van te voren werd alles duidelijk gecommuniceerd, op de dag zelf leuk ontvangen door onze instructeur Johan en zijn collega (van de motorrijles). Aantal uur les gehad waarna het examen plaats vond, beide gehaald door precies te doen wat er van te voren in de lessen is besproken.

Goede communicatie, fijne instructeurs met duidelijke informatie en een goede sfeer!

het was een leuke ervaring

echt leuk

Ik heb deze dag als zeer te vreden ervaren. De instructeur legde alles goed uit. Als ik vragen had kon ik deze alijd stellen.

Super avontuur gehad!

Het was een fijne en goed avontuur door de lessen en examens heen.

Top ervaring

Alles top geregeld. Duidelijke uitleg en een fijne instructeur . Deze rijschool kan ik zeker aanbevelen!

Zeer prettig, duidelijke communicatie.

Prettige rijschool! Mijn hele motorrijbewijs traject hier uitgevoerd en ondanks de lange wachttijden (waar de rijschool niks aan kon doen) prettig kunnen lessen en met de juiste begeleiding alles in 1 keer gehaald.

Geweldig!

Goeie rijschool fijne rijinstructeurs en de bmw motors maken het lessen leuker! Helaas lange wachttijden bij het cbr maar alles in 1 keer gehaald

Goede cursus be gehad!

Een goeie duidelijke dagcursus BE gehad. Duidelijk uitleg en rustige maar duidelijke instructeur.

Fijne mensen die weten wat ze doen

Ik heb een leuke tijd gehad met het behalen van het motor rijbewijs en kan deze rijschool aanbevelen

Snel geregeld en prima communicatie

Dankzij een kritische instructeur A rijbewijs snel gehaald. Communicatie via de Rijbewijs App is fantastisch, response op E-mails - supersnel. Kortom...... aan te bevelen.

Leuk, professioneel en geduldig team.

Mijn rijbewijs van nul ervaring in een keer geslaagd. Dat zegt ook iets over het team instructeurs.

Smaragd 41

3893 EP Zeewolde