8

Rustige, vriendelijke en eerlijke begeleiding die me enorm hielp in mijn faalangst!

Gonnie, je bent fantastisch!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool, met zeer vriendelijke instructeurs.

Heb het hele pakket als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ben daarom denk ik ook in 1 keer geslaagd. Top rijschool!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede rijschool!

Goede lessen, tips en ervaring. Marc is een prettige man om het van te leren. Zijn droge humor maakt het gezellig. Laura zorgde ervoor dat ik elke week ingeroosterd kon worden, het Whatsapp contact was snel en prettig. Zeker aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!!!

Hele fijne rijschool! Nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel geduld en veel kennis met passie verteld.

KNMV instructeurs die de regels van de weg snappen. Ze leren je goed rijden en een stap verder denken dan nodig is. Dit doen zij met een passie voor motorrijden en dit merk je. Als je jouw best doet hebben ze veel geduld en blijven ze positief. Aanrader om hier te lessen als je in regio Harderwijk woont.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super rijlessen!

De rijlessen waren super leuk en gezellig. Ik heb op een leuke manier heel veel geleerd. Alles werd hartstikke duidelijk uitgelegd en ik kreeg genoeg begeleiding. Al met al super goeie ervaring gehad! Hele leuke lessen :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Gonnie is een topper!

In één keer geslaagd door deze fantastische rijinstructeur! Gonnie bedankt voor de leerzame maar vooral gezellige tijd, Ow en de kauwgom natuurlijk! Groetjes Martijn

 • Aanbevelen? Ja
10

Hartel zet alles op alles om jou te laten slagen!

Ik heb na veel oefenen toch mijn rijbewijs op zak! Mijn rij instructrice Gonnie heeft mij ontzettend goed begeleid de afgelopen maanden. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en herhaling gekregen. Als ik iets niet begreep tekende Gonnie het uit op papier en dat hielp erg goed voor mij! Hartel heeft vriendelijk personeel en zij zijn erg betrokken met jou als leerling. Goede begeleiding en zij nemen de tijd voor jou. Ik zeg doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super gedegen les gehad, daardoor in 1x geslaagd vooe E achter B

Op een prettige en kwalitatieve manier les gehad, en daardoor in korte tijd alle geheimen van het rijden met een aanhanger geleerd. Top examenvoorbereiding, dus ook het afrijden verliep soepeltjes en ontspannen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Ik kreeg les van Gonnie. Heel fijn hoe zij aanvoelde hoe ik het het liefste les kreeg. Ik had nogal last van een chaos in mijn hoofd bij het maken van fouten. Ik kreeg door haar veel zelfvertrouwen op de weg en heb zo mijn rijbewijs weten te bemachtigen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Plezierig, professioneel en doelgericht

Na een goede instructie en oefenperiode met veel advies, aanwijzingen en tips op een plezierige leerzame manier mijn rij examen gehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een top bedrijf!

Het fijne was dat niks snel hoefde. Ze namen de tijd voor je en je kon zo goed oefenen!! Een top bedrijf dus!!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

duidelijke rijschool

Rijschool hartel was voor mij een duidelijke rijschool, met een goede uitleg ze weten waar ze het over hebben.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede rijschool

Heb ik brommerlessen gehad bij Marc van Hartel rijschool. Fijne instructeur! Hij weet veel en brengt alles op een duidelijke manier over. Mijn auto en/of motorlessen ga ik straks ook bij Hartel volgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Op een plezierige manier BE gehaald!

Ik heb in aanloop naar examens nogal last van zenuwen, dus een ontspannen rijles met een persoonlijke benadering is voor mij heel belangrijk. Rijschool Hartel heeft niet een gelikte ontvangstruimte, maar wel een relaxte informele sfeer. Laura is geduldig en probeert je niet alleen goed naar het examen te loodsen, maar legt ook duidelijk uit over je rijgedrag. Ik kon zelf aangeven wat ik wilde herhalen en het bochtje achteruit deden we net zo vaak tot het goed ging. De nadruk lag niet op wat fout ging, maar op hoe ik het beter kon doen. Uiteindelijk kreeg ik genoeg zelfvertrouwen om rustig het examen in te gaan en tijdens het rijden het overzicht te bewaren.

 • Aanbevelen? Ja
6

Leerzaam

Ik vond de lessen heel leerzaam en ik vond het leuk dat we veel geofend hebben op de plaatsen waar ik zelf nooit kom.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne rijschool!

Een hele fijne rijschool. Je kan makkelijk je lessen plannen ze zijn erg flexibel. De lessen zijn erg fijn geen vraag is te gek en ze nemen echt de tijd voor je. Je hoeft pas examen te doen als je zelf denkt er klaar voor te zijn! Echt aan te raden om hier je rijbewijs te gaan halen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool met top lessen

Mark en Laura geven beiden uitzonderlijk goed les. Ik heb persoonlijk vooral vaak les gehad van Mark. Hij is in mijn ogen een echte vakman die verstand heeft van zijn werk. Bovendien heeft hij plezier in zijn werk, wat ook voor ons 'leerlingen' de lessen natuurlijk leuker maakt. En het feit dat hij onder andere ook les geeft aan 112-personeel voor rijden met zwaailicht toont zijn bekwaamheid des te meer aan. Als je op de snelst mogelijke manier je motorrijbewijs wil halen, zou ik hen wellicht niet als nummer 1 aanraden. Als je op de best mogelijke manier je rijbewijs wil halen, zodat je voor je eigen veiligheid voldoende kennis en kunde meekrijgt, dan is Van Hartel de plek. Bedankt voor de leuke lessen en ik ben blij dat ik voor jullie heb gekozen. Succes in de toekomst!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een super fijne en goede rijschool!

Ze nemen de tijd voor je als je iets niet begrijpt, goede en leuke rij instructeurs!

 • Aanbevelen? Ja
2

Dwingend in communicatie

Niet duidelijk of vriendelijk in de communicatie. Klein voorbeeld: werd aangedrongen en onder druk gezet om lessen te blijven nemen, als ik dit niet deed was dit in tegenstrijd met de voorwaarden (was niet juist: nadat ik ze hierop had gewezen hadden ze de voorwaarden aangepast). Toen ik besloot te stoppen bij deze rijschool kreeg ik niet mijn ongebruikte examengeld terug. In de lessen zelf probeert Marc je wel echt duidelijk te maken hoe het moet en is hij behulpzaam, in de communicatie was het echter minder prettig om met de rijschool om te gaan.

 • Aanbevelen? Nee
8

Betrouwbaar

Goede, vakbekwame rijschool.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het waren hele leuke, gezellige en grappige rijlessen.

De rijlessen waren altijd heel leuk, gezellig en grappig. Wanneer er iets niet goed ging dan werd het goed overgebracht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne, goede en leerzame rijschool

Als je vragen hebt nemen ze de tijd om het uit te leggen. Elke les heb ik tot nu toe veel geleerd en een heel vertrouwd gevoel heb ik. En het is gezellig waardoor ik geen 1 keer bang of zenuwachtig ben geweest.

 • Aanbevelen? Ja
8

zie toelichting

Mijn zoon Alessandro zit op het MBO in Zwolle. Vertrekt iedere morgen om 07.45 en heeft les in Zwolle tot 16.00 uur. Alleen op woensdag is hij rond een uur of 2 terug in Harderwijk. Net op de vrije middag van de instructrice. Morgenmiddag moet hij 2 lessen van school verzuimen om een autorijles te kunnen volgen. Naar mijn bescheiden mening kan dit eigenlijk niet de bedoeling zijn. Ik kan niet anders concluderen, dan dat flexibiliteit misschien toch een beetje een dingetje is. Afgelopen vrijdag heb ik telefonisch een goed gesprek gehad met de instructrice. Bovenstaande was ook de enige reden dat ik even gewacht had met het betalen van de rekening. Dat heb ik vanmorgen gedaan. Ik heb de instructrice een screenshot per whatsapp gestuurd. M.vr.gr. Henk Pul vader Alessandro 06-53877735

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer, Fijn dat na een goed gesprek met onze instructrice het planningsprobleem is opgelost! Mvg, Laura Hartel Rijopleidingen

10

Super fijne motorrijlessen.

De instructeurs kijken goed naar wat je nodig hebt, je kwaliteiten en verbeterpunten. Hebben veel geduld, goede uitleg en zijn zeer prettig in de omgang. Af en toe wat heerlijke humor zorgde ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina