Zeer vakkundig personeel,en vriendelijke receptie

Problemen met de achter schokbrekers Mazda 2 En rammel achterkant,bij Mazda dealer niet opgelost,bij Evers is het perfect verholpen. Eindelijk naar jaren weer een fijne auto.

In eerste instantie een goede ervaring daarna een vervelende ervaring.

Mijn APK beurt is gewoon goed gedaan en er zijn enkele kleine dingen gerepareerd. Enkele dagen later vertelde mijn vrouw die in deze auto rijd dat hij begon te ruiken als ze er mee reed. Wat bleek, de olie dop was eraf en er kwam olie uit het blok en dat begon zo te stinken. De dop lag nog in de buurt op het motor blok en nadat ik alles zo goed mogelijk had schoon gemaakt waren we weer een ervaring rijker. Natuurlijk weet ik niet zeker of dit tijdens de APK beurt is misgegaan of.....

Goede en snelle service!!

Goede en snelle service,en de koffie staat altijd klaar!!

Altijd goede service!!!!!

Super fijne garage en altijd top service! Ook heel fijn personeel en zeer kundig!

Klantgerichte zaak

Prettige zaak die meedenkt met de klant, veel service verleend en transparant is mbt reparaties, APK, etc.

Super snelle service

Ondanks de drukte die ze hebben in het bedrijf toch nog voor het nieuwe jaar geholpen met snelle en goede servive

Goed en snel weer onderweg na pech!

Auto wilde niet starten na sluitingstijd. Auto is binnen een uur opgehaald en de volgende dag was hij weer gerepareerd. Perfecte service zonder afspraak en na sluitingstijd.

Evers,het adres waar u goed geholpen wordt.

Apk netjes afgehandeld en noodzakelijke reparaties prima hersteld binnen aanvaardbare tijd.

Betrouwbaar, meedenkend

Een zeer net bedrijf, dat betrouwbaar is. Er wordt met je mee gedacht bij aanschaf en onderhoudt van een auto. Zeer correcte benadering

Altijd super geholpen

Als er wat is kan ke er altijd terecht en word je goed geholpen

Vriendelijk, vakbekwaam en behulpzaam, fijn bedrijf, top service!!

Autoservice Evers staat altijd gelijk klaar! Ook bij pechhulp onderweg! Naar één telefoontje waren ze er binnen 20 minuten.. en kon naar korte tijd weer de weg op rijden. Top bedrijf!!

Zeer goede service!

Zeer prettige medewerkers. Service en kwaliteit staan voorop!

Altijd snel een afspraak te maken. Prima service, nooit klachten.

Prima service,als we bellen jullie staan meteen klaar

Prima service en vakkundige medewerkers.

Prima service en vakkundige medewerkers.

Prima.

klant gerichte service

bij pech snelle hulp en goede afwikkeling

Vriendelijk, vakbekwaam en behulpzaam, fijn bedrijf.

Zie mijn ervaring in één zin hierboven.

goede service,aardig personeel

Steeds correct geholpen door vriendelijke en deskundige medewerkers

Super klantvriendelijk

We kennen het bedrijf van Jan en zijn medewerkers al vele jaren. Wat het bijzonder maakt is dat hij altijd voor je klaarstaat. Niets is hen teveel. Hier lopen geen snelle gladde jongens maar oprecht eerlijke zakenmannen die ook in belang van de klant denken.

Een prima ervaring

De uitleg is prima en voor er iets gedaan wordt wordt je keurig gebeld Misschien dat je iets aan de kosten kunt doen.

Topprestatie in deze heftige Corona periode

Contact altijd snel en correct, bellen en het wordt geregeld. Blijf zo doorgaan de komende jaren, tevreden klanten komen altijd terug.... Mooie kerstdagen, goed en gezond 2021..

viendelïjk

Goeie en snelle service

Een fijn en betrouwbaar adres

Fijne eigenaar en vriendelijke en behulpzame medewerkers. Een uiterst betrouwbaar adres. Onze evt. volgende auto zullen wij dan ook zeker hier weer aanschaffen.

100 % betrouwbaar!

Zij voelen ook verantwoording voor jou auto.

Martinuslaan 1 A

7031HX Wehl