Van camper reparatie tot ander auto kopen

Zeer vlot en prettig geholpen. We konden op vakantie. En we hebben een mooie andere auto gekocht ;-) Aardige mensen bij autogarage Evers in Wehl

Prima service en meedenken

Puntje van aandacht: bandenspanning boord computer resetten na vervanging banden; Zelfde prijs aanhouden als op offerte. Is netjes achteraf aangepast na opmerking. Verder alles perfect uitgevoerd.

Heerlijke vervanging van mijn voorgaande auto

Zeer positief, automaat altijd afgehouden. Maar na professioneel advies toch overstag gegaan. Geen slechte keuze geweest. Ook qua uiterlijk een hele mooie auto.

Uitstekend en meedenkend.

Wegens mijn onregelmatige werk uren, hebben ze mij toch op een onverwacht vrij moment onmiddellijk geholpen. En ze komen al hun afspraken goed na.

Prettig en begripvol.

In mijn contact werkt de samenwerking zeer prettig, vlot en begripvol.

Geweldige garage.

Service staat hoog in het vaandel. Vakmensen en prettig zaken mee te doen.

fijne communicatie, goede service!

Ik had mijn auto voor de eerste keer bij Autoservice Evers in onderhoud. Helaas duurde een reparatie langer dan verwacht en werd ik hier keurig over ingelicht. De volgende ochtend was de auto klaar. Erg fijn!

Snelle en perfecte service!

Ook ik kreeg te maken met een haperende accu vanwege de kou... 's Ochtends gebeld, en 's middags tufte ik alweer met een nieuwe accu bij Evers weg.

Heel erg tevreden!

Dit zijn mensen die met je meedenken en nog weten wat service betekent!

Super service

Altijd betrouwbaar en snel!

Sleutel vervangen

Prima geregeld

Prima service, en zeer prettig onze wensen opgepakt en opgelost.

Prima service, en zeer prettig onze wensen opgepakt en opgelost.

Perfect geregeld

We belde naar de garage ivm een schade aan de auto. Jan regelde het gelijk en kort erna stond er al een auto ambulance om de auto af te voeren naar de garage. 1,5 week later was hij weer netjes gerepareerd.

Geweldige service

Gevraagd om een trekhaak. In eerste instantie ging dit niet goed. Gaat er dan om hoe het wordt opgelost. Vanuit Evers zelf het initiatief genomen om het issue op te lossen en dit super gedaan. Klant staat hier echt centraal. Nogmaals dank!!

Goede en snelle service, echt top.

Goede service, ik kreeg nog een leen auto mee, echt super geregeld. En dan een sms’je als de auto klaar is.

Team denkt samen met de klant in oplossingen.

Tijdens vakantie gestrand met de auto. Deze is gerepatieerd naar autoservice Evers. Tijdens reparatie vervangend vervoer gekregen. Alles top geregeld.

Prettig om te komen

Goede en fijne service

gewoon een goed autobedrijf

duidelijke taal en zijn er problemen word er altijd een passende oplossing gezocht gewoon een echte no nonsens garage ik kan deze iedereen aanbevelen

Wij zijn zeer tevreden over de service, maar ook over het contact met Autoservice Evers. Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Uitstekende service

Met Autoservice Evers heb ik uitstekende ervaringen!

Goed en eerlijk advies

Twijfelde welke auto ik zou nemen, in 3 verschillende auto's proefrit gemaakt, uiteindelijk erg blij met mijn Up en de jongens ook ;

Snel en goed.

Altijd snelle service en goede informatie over kosten.

Alles uitstekend verlopen

Twee auto's bij Evers geweest en alles is echt heel goed verlopen en kosten zij erg meegevallen. Top !

Zeer goede service

Goede service gratis leenauto helemaal top

Martinuslaan 1 A

7031HX Wehl