Zeer tevreden, examen in 1 keer gehaald

Door corona had ik wat extra lessen nodig, maar hierna heb ik wel m'n examen gehaald in 1 keer. Goede rijschool.

TOP!

Wauw! Wat een top rijschool... In 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs! Er word super goed op je gelet en je word enorm goed getraind zodat je kater ook veilig zal rijden. Me petje af voor de instructeurs, je word met respect behandeld en je leert op een rustige manier. Altijd in voor een praatje en het rijden word super leuk. Fijne auto om in te lessen. Bedankt voor alle goede en leerzame lessen!

Goede en leerzame rijschool

De instructeurs hebben veel ervaring en geduld. Ook wordt alles goed en duidelijk uitgelegd. De fouten die tijdens de les zijn gemaakt, worden na de rit doorgenomen en de instructeurs geven dan tips, zodat je weet hoe het de volgende keer beter kan. Heel erg bedankt voor alle fijne rijlessen!

Goede rijschool met fijne instructeurs

Ik ben geslaagd bij rijschool commandeurs en heb veel geleerd in de lessen met Anil en Emine. Ook was de manier van lesgeven effectief en op een fijne vriendelijke manier. Ook over het plannen van de lessen ben ik heel erg tevreden. Aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wilt halen.

Fijne rijschool met fijne instructeurs!

Mijn ervaring bij deze rijschool was erg positief! Ik ben dan ook afgelopen week in 1x geslaagd bij rijschool Commandeurs. De instructeurs hebben veel ervaring en ondersteunen je goed tijdens de lessen. Daarnaast hebben ze heel veel geduld, blijven ze positief en maken ze altijd gezellig een praatje. Ik zal deze rijschool zeker aanbevelen! Bedankt Anil en Emine

Top rijschool!

Super goede en fijne rijschool. Ze zijn heel geduldig en worden niet boos. Er is ook afwisseling tussen twee rij instructeurs, wat heel fijn is. Zowel Anil als Emine zijn super goede instructeurs, en hebben veel goede tips! Vooral voor het examen, stellen ze je heel erg gerust en geven ze ook goede tips waardoor je in een keer slaagt!!

Goede rijschool met een rustige opleiding

Ik ben vandaag in 1x geslaagd voor mijn autopraktijkexamen. Ik heb met veel plezier gereden bij deze rijschool. Bij Anil leer je voornamelijk door je eigen fouten. Deze fouten worden nog na de rit samen met jou goed en rustig doorgenomen wat je beter kan doen voor de volgende keer. Vervolgens richt Anil zich ook op deze zwakke punten om ze te verbeteren. Anil geeft je ook veel zelfverzekerdheid vlak voor je examen, omdat hij alles van de positieve kant bekijkt. Rijschool De Commandeurs is zeker een aanrader als je er van houdt om op een rustige manier je rijbewijs te halen.

Hele fijne manier van lessen, heel duidelijk en leerzaam.

Ik ben heel blij dat ik bij deze rijschool ben gaan lessen. Ik heb op een fijne en rustige manier alles geleerd en herhaald tot dat ik klaar was voor het examen. Super bedankt en succes voor alle andere kandidaten!

Fijne en goede rijschool!

Ik ben vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen! Anil is een enorme hulp geweest, lessen waren altijd rustig en leerzaam. Fouten maken was een manier om dingen te leren. Ik vond rijden bij deze rijschool echt leuk! Je rijdt ook alleen af als hij zeker weet dat je er klaar voor bent, dus je gaat goed voorbereidt het examen in! Bedankt!

Fijne rijschool met goede instructeurs

Ik ben gisteren geslaagd bij rijschool De Commandeurs. De lessen waren altijd gezellig en leerzaam. Instructeurs hebben veel ervaring en leggen alles duidelijk uit. Heel erg bedankt Anil en Emine!

Fijne rijschool

Rustige instructeur die de tijd neemt om je te leren rijden. Bedankt Anil en Emina voor de goede rijlessen.

Goede rijschool met veel ervaring

Ik ben afgelopen week geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool Commandeurs. Ik heb veel geleerd tijdens de lessen. De instructeurs hebben al jarenlang ervaring en dat merk je ook. Ik raad deze rijschool aan, omdat de instructeurs rustig zijn en alles goed en duidelijk uitleggen. Ook zijn ze heel geduldig tijdens de lessen. Ik had van te voren niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Doordat de instructeurs heel geduldig en rustig zijn, had ik plezier in het autorijden. Ik heb met veel plezier de lessen gevolgd bij rijschool Commandeurs.

Beste rijschool

Ik ben vandaag geslaagd bij autorijschool Commandeurs! Ik heb met veel plezier gelest bij deze fantastische rijschool. Anil legt alles rustig en duidelijk uit. Door de goede uitleg en tips die Anil geeft wordt het rijden ook makkelijker. De lessen waren altijd gezellig en natuurlijk ook leerzaam. Ik raad deze rijschool dan ook zeker aan.

Ben in 1x keer geslaagd! Zeker aan te bevelen

Top rijschool !

Vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs ! Super blij! Heb alles te danken aan rijschool Commandeurs. Speciale dank aan mijn instructeur Anil en zijn geduld met mij. Heb altijd leuke en leerzame lessen gehad. En de gezelligheid ontbrak nooit ! Super erg bedankt !

Goeie rijschool met leerzame instructeurs

Ik heb veel geleerd bij commandeurs zij leren je goed veilig rijden en houden je progressie goed bij. Ze zorgen dat je goed blijft lessen en je steeds blijft verbeteren met elke les. Bedankt Anil voor de leerzame tijd en Fijne lessen!

Rijschool met top instructeurs

Hele fijne rijschool! Met heel veel plezier heb ik bij deze rijschool gelest. De instructeurs hebben veel ervaring en geduld. De lessen zijn onwijs leerzaam en rustig. Ik vond het erg fijn dat ook de positieve punten naar voren kwamen en dat er goed verteld werd wat beter kon. Door deze rijschool ben ik dan ook in 1 keer geslaagd! Heel erg bedankt Anil!

Goede en ervaren rijschool!

Super goede rijschool die ik iedereen zeker aanbeveel, Anil en de instructeurs hebben veel ervaring en zijn erg geduldig bij het wijzen op je fouten. Super veel geleerd en een mooie tijd gehad.

Zeer fijne rijschool!

Ik les ondertussen alweer een half jaartje bij rijschool commandeurs en heb daar veel leerzame maar ook gezellige lessen gehad. De instructeurs zijn zeer geduldig en weten mij altijd duidelijk en precies te vertellen wat er fout ging en hoe het beter kon. Bovendien zijn de instructeurs enorm meedenkend en kan er altijd wel gekeken worden of lessen zo verschoven kunnen worden dat ik er tussen pas. Zeker deze laatste weken richting mijn examen is dat erg fijn! Bedankt Anil voor deze fijne tijd dat ik het autorijden onder de knie kreeg, door jou heb ik er alle vertrouwen in dat ik straks mijn examen in een keer haal. Bedankt voor al je geduld en vertrouwen! Rondom als je zoekt naar een rijschool waar een fout geen fout is maar een 'leermomentje' zoals Anil altijd zegt. En een rijschool waar ze altijd tijd voor je willen maken. Dan is dit een absolute aanrader!

Fijne rijschool met top instructeurs!

De rijlessen bij autorijschool de Commandeurs zijn erg leerzaam. Zo heb ik bijvoorbeeld al vanaf de eerste les leren schakelen, wat ik niet had verwacht. Daarnaast zijn de instructeurs super aardig en begripvol. Elke les is daardoor erg gezellig! Kortom, zeker een aanrader!

Rijschool Commandeurs is een top rijschool

Ik les inmiddels al een tijdje bij rijschool Commandeurs. Ik volg met plezier de rijlessen van Anil. Hij is een super lieve, rustige, begripvolle rij-instucteur. Ik leer super veel van hem tijdens de lessen. Tijdens zijn lessen zorgt hij ervoor dat er ook situaties worden uitgelegt die er kunnen gebeuren en hoe je die op kan lossen. Hierdoor zorgt hij ervoor dat je zeker gaat slagen! Ik heb er door hem alle vertrouwen dat ook ik ga slagen. Dankje voor jouw onvoorwaardelijke vertrouwen Anil en je super leerzame lessen!

Goede lessen!

Veel leerzame lessen mogen ontvangen bij deze rijschool. Altijd een fijne sfeer in de auto. En ik heb nu mijn rijbewijs behaald, 100% een aanrader!!!🎈🎈

Veel geleerd van een rijschool met veel ervaring.

Ontzettend veel geleerd bij deze rijschool! kwam hier op advies van mijn moeder die hier 14 jaar geleden ook heeft gelest en geslaagd is. dankzij de ervaring en de rust die deze rijschool uitstraalt ben ik in een keer geslaagd! nogmaals veel dank

Leerzaam

Rijschool commandeurs is een goede rijschool waar ze veel geduld hebben voor de leerlingen. Ik heb hier een leerzame tijd gehad en het was ook altijd gezellig tijdens de rijlessen!

Fijne rijschool met super instructeurs!

Met erg veel plezier lessen gevolgd bij de Commandeurs. De instructeurs hebben veel ervaring en weten precies waar jij als leerling behoefte aan hebt, waardoor er effectief gelest kan worden! Ik heb mijn rijbewijs dan ook in een keer gehaald door deze lessen en zou de rijschool dan ook van harte aanbevelen!

Ruyn acker 30

1965 RM Heemskerk