Prima geregeld!
Een zeer deskundig en professioneel bedrijf. Voor aanschaf van een nieuwe/gebruikte auto of voor onderhoud/reparatie. Personeel is zeer vriendelijk en deskundig. Hier komen we zeker terug.
Zeer mooie auto\'s voor opvallend lage prijzen. Eentje gevonden die helemaal naar de zin was en goeie deal kunnen maken! Keurig afgeleverd en ik ga zeker ook heen voor onderhoud.
Ik kocht bij dit bedrijf een tweedehands Toyota Corolla Verso. Toen er steeds een controlelampje bleef branden, onderzochten ze wat er aan de hand was. Er bleek een nieuwe katalysator in te moeten. En dat hebben ze zonder mankeren gedaan, en we kregen netjes een leenauto mee op de dag dat het gebeurde ook. Ze hebben ook de parrot weer helemaal goed ingebouwd, trouwens. Dus we hebben niks te klagen.
Wij waren voor de eerste keer bij dit garagebedrijf voor een 2ehands auto, t.o.h goede ervaring...
Auto zeer netjes afgeleverd. Alle afspraken zijn nagekomen en meer!
Prettige mensen, behulpzaam en bovenal eerlijk! Zo zie je ze niet vaak meer. Zelfs bij aanschaf 2e hands auto zonder garantie, neemt dit bedrijf verantwoordelijkheid voor gebreken, klachten en lost deze keurig op! Ik ben op dit moment zo tevreden over de service, dat ik mijn auto daar in onderhoud wil gaan houden.
Zeer prettige ervaring; het inruilen van mijn oude auto en de koop van mijn nieuwe auto waren in een half uur geregeld! Vriendelijk en klantgericht, professioneel en snel, ik ben erg tevreden en de auto rijdt zoals voorspeld prima.
Wij hebben een gebruikte volvo gekocht, en we hebben onze skoda er voor ingerolen. Na 1 dag ging er in de auto een lampje branden. We hebben van Keulen gebeld, en die hebben het netjes voor ons opgelost.
Super netjes geholpen,vakkundige mensen. echt een aanrader!!
We hebben een tweedehands auto gekocht. In prima staat, eerlijk voorgelicht. En het belangrijkste: hij rijdt nog steeds ;-)
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Ze leveren de auto keurig af. Zeer klantvriendelijk.
We hebben vele auto\'s gekocht, maar dit is de 1e bedrijf die zich aan z\'n woorden houdt. Dus geen woorden maar daden.....
Vriendelijke medewerkers, goed geadviseerd en alle hulp bij het plannen van een afspraak op ongebruikelijke tijden. Dit laatste ivm grote afstand tussen mijn woonplaats en Bathmen.