In november en Mercedes aangeschaft bij betreffende autobedrijf. Uitstekende service en meteen inzichtelijk wat de totaalprijs van aanschaf zou worden. Was bovendien lager dan de ANWB koerslijst voor de betreffende auto! (Wellicht doordat er enig gebruikersschade/-sporen zijn) Keurig afgeleverd inclusief nieuwe APK en inclusief zes maanden garantie. In december kreeg ik in het display de storing \'remblok slijtage\' in beeld en dit is keurig opgelost! Dertig minuutjes wachten onder het genot van een kopje koffie en de sensor die de storingsmelding veroorzaakte was gerepareerd
goede prijs kwaliteit occasions, goede service
Super service! Zeer klantvriendelijk.
Super tevreden! Snelle service en goed advies
Ik ben nu 2 jaar klant bij Gert van Keulen, tot nu toe goede service gehad
Een nette, eerlijke garage die haar zaken nakomt. - Mooie showroom in een niet alledaags pand en vakkundig onderhoudspersoneel in de werkplaats. - In de BOVAG garantieperiode 2 grotere reparaties perfect uitgevoerd. - Plichtsgetrouw met het onderzoeken / afhandelen van de 2 reparaties.
Wij zijn afgelopen vrijdag naar een auto wezen kijken, en hebben toen een auto gekocht. Vandaag de auto opgehaald. Je wordt hier op een nette en vriendelijke manier geholpen, dit gaf ons een goed gevoel. hier heb je nog echt het idee dat de klant nog koning is, waar vindt je dat nog in deze tijd. klasse.
na het kopen van een andere auto bij deze garage kan ik allen maar positief over dit bedrijf zijn.ook over de service ben zeer te spreken.
Uitstekende, Service,klanvriendelijkheid en vakmanschap!
De service die ik tot nu toe heb gehad na aankoop van mijn auto is prima.
Goed overleg. Vriendelijk personeel. Ze doen ook wat ze beloven, afspraken werden goed nagekomen. Bedankt!
Prima bedrijf om je auto in te ruilen, Had een probleem met de nieuwe auto was snel weer opgelost!
Prettig geholpen. Komt erg mooi binnen en heb gelijk een goed gevoel. Klant vriendelijk en duidelijk. Zeker aanrader
In februari 2013 een occasion aangeschaft. Vriendelijk geholpen.
EERLIJK EN ZEER BETROUWBAAR BEDRIJF ZONDER TWIJFEL EEN ANDER AANRADEN.ONDERHOUD DUIDELIJKE TAAL
Erg leuk bedrijf, enthousiaste mensen en deskundig.
Zeer correct geholpen en volgens afspraak auto afgeleverd. Was de lange reis vanuit de kop van NH zeker waard. Is zeker aan te bevelen , zal zeker in de toekomst , bij aanschaf andere auto op de website kijken. Veel succes in de toekomst Jack
Ben goed geholpen door Eelco,heeft de Apk weer voor elkaar gemaakt en gelijk ook geregeld dat de schade aan mijn auto weer hersteld is.Totaal was ik ook nog 30% voordeliger uit dan bij het schadeherstelbedrijf. Bedankt
goede service en klant vriendelijk