Perfect meegedacht en goed speurwerk geleverd naar een bedrijfsbus voor ons bedrijf. Wij zijn super blij met de kennis en het netwerk van autobedrijf Gert van Keulen.
goede service na enkele kleine issues
Wij zijn zeer te vrede over het totaalpakket, verkoop en onderhoud.
Aankoop occasion.
Bedrijf heeft mij geholpen met de aanschaf van een auto. Ik ben daar zeer tevreden over. Als leek weet ik niet goed waarop ik moet letten bij de koop van een auto. Dat weet autobedrijf v. Keulen wel en het kan beter onderhandelen dan ikzelf met ander autobedrijf. Resultaat is dat Gert van Keulen voor mij de auto heeft overgenomen van andere bedrijf, zelf de onderhoudsbeurt (rijklaar maken etc) heeft gedaan en mij een half jaar BOVAG garantie heeft gegeven. Per saldo betaalde ik hetzelfde bedrag aan v. Keulen als ik aan het andere bedrijf had moeten betalen. Verschil is dat ik nu met gerust hart de auto in gebruik heb genomen en de auto zelf niet niet uit Breda naar Deventer heb hoeven halen. De onderhandelingswinst is voor Gert van Keulen, maar dat is logisch als vergoeding voor de uitstekende dienstverlening door dit bedrijf.
Klantvriendelijk, correct, betrouwbaar
Klantvriendelijk en een goede service
goede service,komen afspraken na,zeer vriendelijk,
Auto gekocht oude auto ingeruild.
zie onderstaande beoordelingen, moet duidelijk zijn
onlangs een 2de hands auto gekocht.
Na aanschaf van onze \"nieuwe\" auto kunnen we niet anders zeggen dan onze ervaringen met garage Gert van Keulen zeer positief zijn. Alle afspraken zijn gewoon, zoals het hoort, na gekomen. En de afhandeling van een aantal gebreken, echt gewoon goed afgewerkt.
prettige ontvangst en begeleiding deskundig advies
Zeer vriendelijk, behulpzaam en bedrijf ziet er goed uit.