Zeer goed en heel vriendelijk 👍
zeer vriendelijk, professioneel en meedenkend.
Harstikke goede ervaringen mee. Erg vriendelijk personeel, hele goed service en echt bereid er voor de klant te zijn en mee te denken op alle gebied. Communiceren goed, en prima kwaliteit, service verhouding. Nette garage. Indien wij weer een andere auto aanschaffen zullen wij dit bedrijf daarbij zeker betrekken.
Binnen een dag een tweedehands Polo (2010) gekocht. In perfecte staat opgeleverd!
Ik heb hier een keer een auto gekocht. Alles was zeer naar wens. Helaas bleek het benzineverbruik van de auto echter aanzienlijk slechter dan werd verteld.
Weer snel en perfect geholpen , ook in 2017 zullen we vaste klant blijven.
Gebruikte auto gekocht. Afgeleverd met heel veel service. Apk, grote beurt, distributieriem, bovag garantie. En ook nog zeer vriendelijk personeel, hadden er geen moeite mee om nog na sluitingstijd voor ons te blijven. We kregen ook nog een leuke attentie bij aflevering.
Erg klant vriendelijk bedrijf. Ga zo door.
Zeer vriendelijk geholpen. Leuk presentje bij het ophalen van de auto (echter niet voor vegetariers). Ook zonder discussie mocht ik het servomotertje laten vervangen, dat het na 1 tankbeurt voor gezien hield.
Super goed!
Een zeer mooi bedrijf! Ze hebben service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Zeker een aanrader!
We kregen een boete van Eur 130,00 vanwege verlopen van de APK op onze Mini Cooper. Jammer dat wij als vaste klant hiervan niet tijdig (ook) door jullie autobedrijf waren herinnerd dat de APK was verlopen.
Wij zijn zeer te vrede over de service en behandeling.
Ik heb alleen maar goede ervaringen. Iedereen is vriendelijk en servicegericht.
prima kleinschalig deskundig bedrijf.
Top bedrijf zeer goed geholpen
De heer van Keulen is net zoals zijn werknemers uiterst gastvrij en stelt je gerust in alle opzichten. Wij hebben dan ook een andere auto bij hem gekocht. De nazorg verdiend ook een compliment......mijn eigen ervaring.
auto gekocht, voldoende informatie. goede aanbod service.
Gewoon goeie jongens die hard willen werken
Goede ervaringen, onze eigen auto ging stuk nadat we hem hadden ingeruild, maar nog niet hadden omgewisseld voor de nieuwe auto. Na contact is dit prima opgelost en hebben zij de auto opgehaald, om zelf te repareren, zodat de koop toch nog op de afgesproken dag door kon gaan.