Hartelijke ontvangst en goede voorlichting over de te kopen auto
Een mooi en eerlijk auto bedrijf, met kennis van zaken,en geweldige afwerking bij aflevering van Volvo V70,waar ik heel gelukkig mee ben.
vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg van de auto waar men naar op zoek is.
Een autobedrijf zoals het zou moeten: doen wat je zegt en geen loze beloftes o.i.d. Gebruikte auto na 2 proefritten binnen een week klaar voor aflevering. Grote beurt uitgevoerd inclusief distributieriem en preventief ook de waterpomp. Later bleek ons dat ook de remblokken achter vernieuwd waren. De door ons zelf aangeleverde winterbanden op stalen velg op de auto gemonteerd en bij aflevering bleken de 2 zomer- voorbanden nieuw en gemonteerd op de zomer-velgen. Het bedrijf gaat duidelijk uit van een brok zekerheid, behorende bij de half jaar garantie. Na aflevering alsnog een nieuwe luidspreker in het bestuurdersportier gemonteerd en de elektrische aansluitingen bij de trekhaak voor de caravan gerealiseerd, gratis leenauto meegekregen. De verkoper (Alwin Modderman) is een enthousiaste zeer correct optredende en op technisch gebied ook deskundige persoon, die er voor zorgt dat gedaan wordt wat is afgesproken, inclusief de telefonische updates van het proces. Wat betreft de prijs/kwaliteit is ons oordeel \"maar\" een acht omdat voor onze oude auto (15 jaar en 255000 km\'s) de echte onderkant van een \"reële\" inruilprijs werd berekend en we daar dus niet echt mee gematst zijn. Hoe dan ook: wij zijn tot nu toe uiterst tevreden en blij met de aanschaf van onze \"nieuwe\" auto bij het Autobedrijf Gert van Keulen.
heb pas een volvo v40 gekocht.. super service
Een gastvrij ontvangst, met een eerlijk advies. Koffie, thee tijdens toelichting. Men nam ook de tijd. Netjes en correct behandelt. Nu maar hopen dat de auto een goede keus is geweest! :-) Sleutels van trekhaak zijn zoals afgesproken na gestuurd. Bedrijf komt afspraken na. Zijn zeer tevreden over dit bedrijf! Dank jullie wel!
positief
1e auto gekocht bij Gert van Keulen, ervaring met de verkoper voelde meteen goed en vertrouwd. Alle afspraken zijn nagekomen en zelfs meer (na controle bleken een paar banden wat minder te zijn en werden vervangen voor nieuwe banden) extra winterbanden voor een nette prijs bij kunnen kopen.
Na een slechte ervaring met een autoverkoper in Utrecht was ik een beetje huiverig om nog een tweedehandse auto te kopen. Echter wij hebben bij Gert een Suzuki alto gekocht drie weken geleden, moet zeggen service van dit bedrijf is top, bij de aflevering deed mijn lampje het niet van mijn huidige auto, deze hebben ze ook nog gratis voor mij gemaakt. Ben ook nog plan om in feb. 2018 bij Gert nog een auto te kopen (ondanks de afstand woon in Almere). Kan dit bedrijf zeer aanbevelen aan iedereen.
Een mooi klein bedrijf waar het persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Je bent er geen nummer.
Prima autobedrijf met uitstekende service
Dit autobedrijf is absoluut aan te bevelen. Wij hebben er als familie in 3 maanden tijd 3 auto\'s gekocht, en zijn er zeer tevreden over, met name ook de verkoper Alwin Modderman heeft ons zeer goed geholpen en hij weet waar hij het over heeft. Ook de service afdelen is top, er is zelfs iets onder garantie gerepareerd, wat er eigenlijk buiten viel. Kortom een bedrijf om aan te bevelen.
Super goede ervaringen. Keurig geholpen bij de aankoop, maar ook na wat klachten over de gekochte auto. Alles perfect opgelost. Top service!